Etsi

Opiskelijajäsenyys

Nuoret Yrittäjät on yhteisö, johon ovat tervetulleita myös yrittäjyydestä kiinnostuneet tai yritystoimintaa aloittelevat opiskelijat. Tarjoamme opiskelijalle tukea, työkalut ja valmiit verkostot yrittäjyyden alkutaipaleelle opintojen oheen. 

Opiskelijajäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Myös perusasteen oppilaat ovat tervetulleita opiskelijajäseniksi. Jäseneksi voit liittyä, vaikka et vielä olisi perustanutkaan omaa yritystäsi.

Opiskelijajäsenmaksu

Opiskelijajäsenyys on ilmainen!

Liity  nyt! 

Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi kattavan etu- ja palvelupaketin, joka vauhdittaa yrittäjyyshaaveitasi opintojesi ohessa. Jäseneksi voit liittyä heti, sillä jäsenyys on voimassa rekisteröintipäivästä vuodeksi eteenpäin.

Liittymisesi jälkeen sinulle lähetetään sähköpostilla varmistus sekä tekstiviestillä mobiilijäsenkortti matkapuhelimeesi.
Opiskelijajäsenyyden voi antaa myös lahjaksi tai stipendinä. 

Huom! Opiskelijajäsenyys on suora henkilöjäsenyys Suomen Yrittäjien keskusjärjestöön. Mikäli haluat hakeutua luottamustehtäviin Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksessä tai aluejärjestössä, on sinun liityttävä Suomen Yrittäjien varsinaiseksi yritysjäseneksi. Opiskelijajäsenyyden voi antaa nyt myös lahjaksi tai stipendinä.

Verkossa ja somessa

www.nuoretyrittajat.fi.
Twitter @nyrittajat
Facebook @nuoretyrittajat

Keski-Suomen nuoret yrittäjät
Tutustu toimintaan
Facbook @ksnuoretyrittajat