Etsi

IWELLO Oy
10.10.2017 - 09:00 - 28.11.2017 - 11:00
Vapaa-aika

Yrittäjän hyvinvointivalmennus

YRITTÄJÄN HYVINVOINTIVALMENNUKSIEN HAKU ON NYT AUKI

Haemme yrittäjiä lokakuussa alkavaan hyvinvointivalmennukseen. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa, jotka pääsevät IWELLOmetodin™ pohjalta rakennettuun, yrittäjille suunnattuun valmennukseen. Valmennuksen aikana opit huolehtimaan omasta hyvinvoinnistasi niin, että tasapaino yrittäjyyden ja oman elämän välillä löytyy. Terve ja hyvinvoiva yrittäjä johtaa tervettä yritystä.

Ohjelma

10.10.2017 Valmennuksen startti: kaikki lähtee palautumisesta. Stressi, palautuminen, laadukas uni. Avaus: IWELLOn yrittäjä Henna Kautto. Valmentajana: Satu Kettunen. Stressin ja palautumisen asiantuntija, psykologi.

31.10.2017 Fyysinen jaksaminen ratkaisee päivän energiatason ja ongelmanratkaisut. Koitamme käytännössä energiaa tuovia harjoitteita. Valmentajana: Henna Kautto. Työhyvinvoinnin asiantuntija, fyysinen valmentaja.

14.11.2017 Ravitsemus vaikuttaa enemmän kuin arvaatkaan. Yksilölle sopivat erilaiset ruokavaliot. Opi mikä sopii sinulle. Valmentajana: Henna Kautto ja Anna-Maija Itäranta, ravitsemusvalmentaja.

28.11.2017 Itsensä johtaminen ja ajan hallinta. Yrittäjän onnistuminen on näistä tekijöistä kiinni. Käytännän valmennusta sekä konkreettista tekemistä. Valmentajana: Sanna Jämsén, ajanhallinnan valmentaja ja motivaatioasiantuntija. Valmennuksen päätös: Henna Kautto.

Valmennukset ovat tiistaisin klo 9-11.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.9.

Lisätietoja: Henna Kautto, henna(at)iwello.fi, Sanna-Mari Hynninen, sanna-mari.hynninen(at)yrittajat.fi

Hinta: Keski-Suomen Yrittäjien jäsenet 119 euroa, ei-jäsenet 259 euroa

(Kaikkiin hintoihin lisätään alv. Yrittäjä voi vähentää vero-osuuden, sillä tämä valmennus on yrittäjän osaamisen kehittämistä ja työhyvinvointia. Maksuksi käyvät myös kaikki liikuntasetelit. )

Valmennuksen aikana on mahdollista hankkia yksilövalmennusta lisäpalveluna: Firstbeat-hyvinvointianalyysi ja yksilövalmennus erityishintaan 199 euroa.

Saatavilla myös monipuoliset yksilövalmennuspaketit omaan hyvinvointiin. Kolme tapaamiskertaa 199 euroa. Valmennuksen sisältö varataan aiheista ravitsemus, liikunta, stressinhallinta tai palautuminen. Valmennukset voivat sisältää useita aiheita tai keskittyä yhteen aiheeseen. Nämä paketit erityishinnoin vain valmennuksen ajan.