Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Digivalmennus: Yrityksen tietosuoja

Digivalmennus: Yrityksen tietosuoja

Aika

27.3.2018 | 8:30

Paikka

JAMK IT-Instituutti, Dynamo

Hinta

100€ ( 0% alv)
Koulutus

EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25. toukokuuta. Ennen sitä yrityksissä pitäisi huolehtia henkilötietojen käsittelystä ja etenkin siitä, ettei tietoja pääse vääriin käsiin.​​​​​​​

Kaksiosaisen valmennuksen aiheina ovat:

Ti 27.3.2018 klo 8.30 – 10.30
Paikka: JAMK Lutakon kampus, Piippukatu 2, 5.krs tila D505

Tietosuoja osaksi yrityksen liiketoimintaa
Valmennuksessa perehdytään uuteen EU:n tietosuoja-asetukseen. Mitä tietosuoja-asetus tarkoittaa? Mikä merkitys asetuksella yrittäjälle ja yritykselle? Kuinka tietosuoja otetaan osaksi liiketoimintaa?
 

Ke 18.4.2018 klo 8.30 - 10.30
Paikka: JAMK Lutakon kampus, Piippukatu 2, 5.krs tila D505

Työvälineet tietosuojariskien arviointiin
EU:n tietosuoja-asetus korostaa riskienhallinnan merkitystä tiedon suojaamisessa. Mistä riskienhallintaa koostuu? Kuinka riskienhallintaa yrityksessä toteutetaan? Miten tietosuojariskejä voidaan arvioida?

Kohderyhmä: Kaikki mikro- ja Pk-yritykset jotka ovat asiasta kiinnostuneet.

Mukaan mahtuu 16-20 hlö.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Hinta 100€ (0% alv)

Kouluttajana Tuukka Laava, Jyväskylän ammattikorkeakoulu/ JYVSECTEC.

Tuukka työskentelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja JYVSECTEC:ssä asiantuntijan ja projektipäällikön tehtävissä. Työssään hän toimii muun muassa liikkeenjohdon konsultointiin ja koulutukseen liittyvissä asiakastoimeksiannoissa sekä erilaisissa T&K-projekteissa ja tutkintokoulutuksissa.

Tietoa JYVSECTEC:sta

JYVSECTEC (Jyväskylä Security Technology)on Jyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituuttiin kuuluva kyberturvallisuuden tutkimus-, kehitys- ja koulutuskeskus, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kyberturvallisuusharjoituksia sekä erilaisia tieto- ja kyberturvallisuuden alaan liittyviä palveluita. Lisätietoa osoitteesta http://www.jyvsectec.fi

***

Digijohtajaksi! Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR) -hankkeen tavoitteena on vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Hanke tarjoaa ohjausta ja tukea digitalisaation hyödyntämisessä ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Hankkeen kohderyhmänä ovat Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset. Hankkeen toiminta-aika on 2016-2019.