Etsi

Muut tapahtumat

Soteuttamo - Networking

Tervetuloa viettämään rentoa Soteuttamo Networking -iltaa mielenkiintoisen paneelin kera - miten sote / valinnanvapaus muuttaa käsitystämme tietojohtamisesta ja kilpailukyvystä? Tarjolla verkostoitumisen ja ohjelman lisäksi coctailpaloja sekä virvokkeita. Tilaisuus järjestetään Ravintola Fiilussa, joka sijaitsee heti Paviljongin kongressi sisäänkäynnin vastapäätä, Innova 1., 2. krs.

Ohjelma:
klo 18.00-18.10 Avaus johtaja Antti Kivelä, Sitra

klo 18.10-18.40 Paneelikeskustelu kilpailukyvystä, moderaattorina johtava asiantuntija Jukka Vahti, Sitra.
Panelistit; Anu Väänänen, aluejohtaja, Terveystalo Jyväskylä, Janne Forsberg, yrittäjä, Suomen Kunnanlääkärit Oy, Anu Mutka, palvelujohtaja, perusturvan toimiala, Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus, Emmi Hyvönen, hallinto- ja viestintäpäällikkö, Jyväskylän kaupunki

klo 18:45-20.00 Vapaata verkostoitumista ja Brella - speed matching

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista täällä: https://bit.ly/2qRDddU

Lisätietoja:
Piija Äijänen, projektipäällikkö, Jyväskylän kaupunki,  , p. 040 573 2066


Mikä Soteuttamo? Soteuttamo on sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisen ja kehittämisen työkalupakki. Se tuo tulevaisuuden tekijät niin sote-alalta kuin muiltakin aloilta yhteen edistämään ekosysteemiajattelua ja luomaan uudenlaisia kumppanuuksia. Soteuttamot ovat matalankynnyksen tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoille.