Etsi

Canva-paja digijohtajaksi

Digivalmennus: Digitaalisten riskien hallinta

Digivalmennus: Digitaalisten riskien hallinta

Aika

4.3.2019 | 15:30

Paikka

Äänekoski
Koulutus

Tervetuloa digivalmennukseen:  Digitaalisten riskien hallinta

Tiedätkö minkälainen on yritystoimintasi digitaalinen uhkakenttä? Entä mitä toimenpiteitä digimaailman riskienhallinta yritystoiminnassa pitää sisällään? Tietokoneeseen tai kännykkään pesiytyvä haittaohjelma voi pahimmillaan todella ikävällä tavalla haitata yritystoimintaasi. Lukkiutunut tai hidastunut tietokone, yrityksesi tietojen urkinta tai identiteettivarkaus – ei kuulosta yrittäjän korvaan hyvältä?

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten voit mahdollisimman pienin vahingoin selvitä digilaitteisiisi kohdistuneista hyökkäyksistä sekä erilaisista vika- ja häiriötilanteista.

Digimaailman liikenteessä törmäyksiä sattuu ja onnettomuus voi tapahtua kenelle tahansa. Hanki tietoa ja osaamista, jonka avulla voit säilyttää vahinkotilanteessa malttisi. Paniikki ei auta!

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/digitaalisetriskit 

Opit käytännön esimerkkien pohjalta mitä riskit voivat olla, minkälaisia ne ovat luonteeltaan ja miten niiden pohjalta toimitaan.

Kouluttajana toimii Kirsi Heiskanen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu/ JYVSECTEC

 

Lisätiedot

Tuukka Laava
Digijohtajaksi –hanke
p. 050 437 0488

 

***

Yhteistyössä Gradia, Keski-Suomen Yrittäjät, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Digijohtajaksi! Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR) -hankkeen tavoitteena on vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Hanke tarjoaa ohjausta ja tukea digitalisaation hyödyntämisessä ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Kohderyhmänä ovat Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset ja sen toiminta-aika on 2016-2019.

 

 

surffailet huoletta elisa