Etsi

VIRTAA! yrittäjyyteen aamukahvitilaisuus

VIRTAA! yrittäjyyteen aamukahvitilaisuus

Aika

10.12.2019 | 8:00

Paikka

Crazy Town

Keski-Suomen Yrittäjät ja Lumme Energia järjestävät yhteisen aamukahvitilaisuuden vastuullisuuden, kestävien valintojen ja hyvinvoinnin teemoista. Tule paikalle rakentamaan vastuullista tulevaisuutta ja saamaan lisää energiaa tekemiseen!

VIRTAA! yrittäjyyteen aamukahvitilaisuus Ti 10.12. klo 8-10 Crazy Town, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille.

Ohjelma:

LUMME ENERGIA

Tapo Lehtoranta, toimitusjohtaja

Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta kertoo tapahtumassa vastuullisen liiketoiminnan rakentamisesta ja sen johtamisesta.

Mitä vastuullisuus tarkoittaa erityisesti energia-alalla? Miten kestävää energiajärjestelmää rakennetaan yhdessä paikallisella tasolla?

” Voimme yhdessä vaikuttaa siihen, kuinka kestävä energiajärjestelmä ja elämänlaatu meillä tulee Suomessa olemaan tulevaisuudessa.

Ihmisillä on paljon halua ja tahtoa tehdä oikeita ja kestäviä valintoja, Lumme Energia haluaa mahdollistaa niiden tekemisen ja samalla

kutsua mukaan myös paikallisen tason yrittäjät kestävän energiajärjestelmän rakentamiseen.”

Tapo Lehtorannalla on vahva vuosien energia-alan ja elinkeinoelämän tuntemus niin Keski-Suomen kuin Etelä-Savonkin maakunnissa.

 

LUMME ENERGIA

Tero Vänttilä, projektipäällikkö

Projektipäällikkö Tero Vänttilä kertoo Lumme Energian uudesta Virtaa Yrityksille! -kampanjasta, jossa hyvinvointia ja virtaa tuodaan niin yritykselle kuin yrittäjällekin. Tero on Keski-Suomen omia poikia ja toiminut monissa energia-alan tehtävissä Jyväskylän seudulla ennen siirtymistä Lumme Energialle.

 

SUOMEN YRITTÄJÄT

Petri Salminen, varapuheenjohtaja

Pk-yritysten liiketoiminta on monella tapaa vastuullista. Alueen kehittäminen, työllistäminen ja läheltä hankittavien raaka-aineiden suosiminen on osa pk-yritysten jokapäiväistä toimintaa. Puheenvuorossaan Petri pohtii miten vastuullisuus käännetään liikevoitoksi.

Nähdään aamukahvilla!