Etsi

Design Unionin muotoilujohtajuuden seminaarisarja tammikuusta kesäkuuhun 2020

Design Unionin muotoilujohtajuuden seminaarisarja tammikuusta kesäkuuhun 2020

Aika

30.1.2020 | 0:00 - 3.6.2020 | 0:00

Paikka

Jyväskylä

Hinta

50 € / henkilö / seminaari (ALV 0 %)
Muiden koulutukset

Inspiraatiota, tukea ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen

Design Union Jyväskylä järjestää asiantuntijaluentoja muotoilusta kerran kuussa, tammikuusta kesäkuuhun 2020. Luennoilla on mahdollisuus kuulla eri alansa huippujen muotoilujohtajien inspiroivia puheenvuoroja niin tuote-, tila- ja teollisesta muotoilusta kuin palvelu- ja bisnesmuotoilusta sekä brändin rakentamisesta.

Seminaarien osallistumismaksu on 50 € / henkilö / seminaari (ALV 0 %) ja ilmoittautua voit osoitteessa: https://bit.ly/2uXFMA7

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tuleviin koulutuksiin:

Kasvuhaluisille yrityksille Design Union Jyväskylä tarjoaa myös digitaalisia suunnittelutyökaluja liiketoiminnan muotoilulähtöiseen kehittämiseen sekä tukea oman kehitysprojektin suunnitteluun. Palvelut on tarkoitettu kaikille yrityksille koosta ja toimialasta riippumatta. Kyseessä on edullinen ja matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua muotoilun hyötyihin yrityskentällä ja päästä askeleen edelle kilpailijoita.

Arvonlisää muotoilusta -hankkeella tuetaan kasvumahdollisuuksia

Palvelut ovat osa Arvonlisää muotoilusta -hanketta, jossa luodaan maaperää muotoilun tehokkaammalle käytölle Keski-Suomen pk-yrityksissä ja tuetaan yritysten kasvumahdollisuuksia. Design Union Jyväskylä toteuttaa hankkeen yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.

Design Union kuuluu Kuopion Rouvasväenyhdistykseen, jolla on yli 100 vuoden kokemus muotoilun ja käsityön koulutuksesta sekä yrittäjyyden tukemisesta. Vuonna 2016 Design Union Kuopio aloitti toiminnan, jossa muotoiluosaamista alettiin tuoda yritysten hyödynnettäväksi konkreettisiin kehityskohteisiin. Erinomaisten tulosten seurauksena toiminta on laajentunut koko Itä-Suomeen ja nyt myös Jyväskylään.

Lisätietoja hankepäällikkö Marika Linnalta: puh. 044 731 8009,

Arvonlisää muotoilusta -hanke | Design Union Jyväskylä https://www.designunion.fi/fi/317/1/0/kilpailuetua-muotoilusta-design-un...