Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Elisa ExCellence aamupala

Elisa ExCellence aamupala

Aika

19.2.2020 | 9:00

Paikka

Ravintola Fiilu

Elisa ExCellence 2020 osaamisverkostossa esittellään vuoden aikana erilaisia tutkimuksia, teknologioita ja niiden käyttökohteita kohti uuden vuosikymmenen parasta asiakas- ja työntekijäkokemusta. Kutsumme nyt yrityspäättäjät, ekonomit ja yrittäjät mukaan verkostoitumaan!

Kokemukset koneälyn ja ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä ovat osoittaneet paitsi liiketoiminnoille merkittäviä hyötyjä ja nopeita muutamien kuukausien takaisinmaksuja, myös ihmisten motivaation, uuden osaamisen, oppimisen ja inspiraation kasvua. Koneäly voi paitsi ymmärtää, rikastaa ja seurata työpyyntöjä, myös ohjata ne suoraan työjonoista oikeille asiantuntijoille. Parhaimmillaan teknologia vapauttaa ihmisille kapasiteettia älykkäisiin ja emotionaalista kohtaamista vaativiin vuorovaikutustilanteisiin.

Vastaa & voita Elisan ExCellence 2020 foorumin ennakkokyselyssä: https://lnkd.in/d5JFx5V

ExCellence aamupala & osallistava työpaja 19.2.2020 on suunnattu yritysjohdolle, ekonomeille & yrittäjille Jyväskylässä, Ravintola Fiilussa, Piippukatu 11, 2.krs

9.00 Tervetuloa ekonomit & yrittäjät Elisan 5G maailmaan!/ Juha Peltomäki, Regional Director, Elisa Keski-Suomi

9.15 Digitalisaatio asiakaskokemuksen & työntekijäkokemuksen edistämisessä/ Hanna-Maija Kiviranta, Head of CX Insights, Elisa Yritysasiakkaat

9.30 Learning Breakfast: Unelmoidaan yhdessä – mitä uutta 5G, tekoäly ja robotiikka mahdollistaa?

10.30 Learning Breakfast osion purku, jatkotyöstö ja kiitokset!

 

Osallistujille tarjolla ravintola Fiilun aamupala. Osallistujien kesken arvotaan Elisa Kirja lahjakortteja!

Ilmoittaudu heti, sillä mukaan verkostoitumaan mahtuu n.40 nopeinta uusista digitalisaatioratkaisuista kiinnostunutta yritysjohtajaa, ekonomia ja yrittäjää!

 

Yhteyshenkilö: Hanna-Maija Kiviranta,