Etsi

Emergency banner

Yrityksen talousseuranta kriisitilanteessa

Yrityksen talousseuranta kriisitilanteessa

Aika

10.6.2020 | 9:00

Paikka

verkossa

Hinta

Maksuton

Tule mukaan Keski-Suomen Yrittäjien ja TietoAkseli Groupin järjestämään maksuttomaan webinaariin, jossa keskustelemme yrityksen talousseurannan mahdollisuuksista ja hyödyntämisestä kriisitilanteessa. Miten kriisiin kannattaa taloudellisesti varautua? Mitä tunnuslukuja on olennaista seurata? Miten varmistetaan, että johto keskittyy olennaiseen ja varmistaa kykynsä tehdä ratkaisuja myös vaikeissa tilanteissa?

Asiantuntijoina:

Arto Saarinen on TietoAkseli Groupin tytäryhtiön ValueMiners Oy:n toimitusjohtaja ja KHT-tilintarkastaja, jolla on pitkä ja laaja kokemus niin taloushallinnosta kuin tilintarkastusalaltakin. Arto on perehtynyt erityisesti omistaja¬vetoisten yritysten tarkastuksiin, verosuunnitteluun ja -neuvontaan, jossa pääpaino on ollut yritysjärjestelyihin ja vakauttamiseen liittyvissä toimenpiteissä sekä arvonlisäverotuksessa.

Lauri Lähteenmaa on yritysjärjestelyihin ja verotukseen liittyviin neuvontapalveluihin erikoistunut KHT-tilintarkastaja TietoAkseli Groupissa. Laurilla on monipuolinen kokemus omistajajohtoisten teollisuus- ja palveluyritysten tilintarkastuksista, yrityskauppojen neuvonantopalveluista sekä PK-yritysten veroneuvonnasta. 

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -alustalla. Voit lähettää asiantuntijoille kysymyksiä ennakkoon ksy@yrittajat.fi tai esittää niitä tilaisuuden aikana Questions-toiminnon kautta.

Ilmoittaudu: https://attendee.gotowebinar.com/register/8651978241341531406

 

TietoAkseli Group tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon, taloudellisen neuvonannon, tilintarkastuksen sekä yritysjärjestelyjen keskitettyä osaamista. Konserniin kuuluvat taloushallinnon asiantuntijayritys UHY TietoAkseli, yritysjärjestelyiden neuvonantaja Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners. TietoAkseli Group on suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen sekä toimii kansainvälisessä UHY-yritysketjussa. UHY:n itsenäiset jäsentoimistot tarjoavat johdon konsultoinnin ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja lähes 100 maassa.