Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän tärkeät sopimukset

Yrittäjän tärkeät sopimukset

Aika

22.9.2020 | 9:00

Paikka

verkossa

Hinta

Maksuton webinaari

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen Yrittäjien ja Fennian maksuttomaan webinaariin, jossa keskustelemme yrittäjän tärkeistä sopimuksista.

Yrittäjän tärkeät sopimukset ja asiakirjat voidaan jakaa kahteen kategoriaan, yrityksen omiin sopimuksiin sekä yrittäjän henkilökohtaisiin asiakirjoihin. Usein lakiasioita aletaan miettiä vasta kun jotain yllättävää on tapahtunut. Tällöin myös usein huomataan että yrittäjän henkilökohtaiset asiakirjat on jäänyt laatimatta tai ne eivät enää ole ajan tasalla. Tule kuulemaan mihin kaikkeen yrittäjän olisi sopimuksilla varauduttava ja mitä sopimuksia tehtäessä olisi hyvä huomioida.

Asiantuntijana paikalla:

Asianajaja, varatuomari Marja-Liisa Järvinen on Asianajotoimisto WINLAW:n osakas ja perustaja. Järvisellä on vuosikymmenten kokemus yritysjuridiikan alalta, sekä referenssit toimeksiannoista liittyen mm. hyvään hallintoon-, hankinta-, kilpailu- ja työoikeuteen sekä rakentamiseen ja maankäyttöön. Hän toimii myös sovittelijana ja välimiehenä sekä business mentorina ja hallitusammattilaisena.

 

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -alustalla. Voit lähettää asiantuntijoille kysymyksiä ennakkoon   tai esittää niitä tilaisuuden aikana Questions-toiminnon kautta.

Ilmoittaudu: https://attendee.gotowebinar.com/register/7865460190890534669