Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kaikki irti hankerahoituksesta

Kaikki irti hankerahoituksesta

Aika

20.8.2020 | 9:00

Paikka

verkossa

Hinta

Maksuton webinaari

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen Yrittäjien maksuttomaan webinaariin, jossa käsittelemme koronarahoitushankkeiden läpiviemistä ja raportointia.

Moni yritys on kevään ja kesän aikana saanut ensimmäistä kertaa hankerahaa yrityksen liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen. Hankeen läpivieminen voi kuitenkin tuntua vaikealta ja maksatuksen loppuraportointi haastaa. Tule kuulemaan asiantuntijoidemme vinkit ja neuvot hankkeen tulokselliseen läpivientiin ja saamaan apua hankeraportoinnin toteuttamiseen.

Onnistunut hanke vie yritystäsi eteenpäin muuttuneessa toimintaympäristössä ja avaa mahdollisuuksia myös tulevaisuuden kehittämishankkeille!

Asiantuntijoina:

Jouni Hynynen on Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Keski-Suomen ELY-keskuksesta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Keksintösäätiön ja Tekesin palveluksessa. Jouni on tehnyt pitkän työuran hankkeiden parissa.

Mikko Pitkänen on yrittäjä ja pitkän linjan projektiosaaja. Mikon yritys Propellershat Management Oy on projektijohtamisen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen apua hankkeiden suunnitteluun, rahoitukseen ja projektien johtamiseen. Yritys on erikoistunut uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

 

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -alustalla. Voit lähettää asiantuntijoille kysymyksiä ennakkoon   tai esittää niitä tilaisuuden aikana Questions-toiminnon kautta.

Ilmoittaudu: https://attendee.gotowebinar.com/register/9073324291537766159