Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

mies puhuu puhelimeen

Digitaalisen turvallisuuden perusteet

Digitaalisen turvallisuuden perusteet

Aika

8.12.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.


Mitä ovat digitaalinen turvallisuus ja kyberturvallisuus? Miksi yrittäjän pitää kiinnittää niihin huomiota? Kyberturvallisuus kostuu erilaisista pienistä parantamistoimenpiteistä ihmisten osaamisten ja ymmärryksen parantamiseksi sekä toimintatapojemme ja prosessien kehittämiseksi ja parempien kyberturvallisuusteknologioiden hyödyntämiseksi.

Koulutuksessa käsittellään kolmea asiakokonaisuutta: miten digitalisaatio ja kyberturvallisuus kytkeytyvät toisiinsa, millaisia haasteita kybermaailmasta tulee yrityksille ja miten yritysten tulisi parantaa omaa kyberturvallisuuttaan. Lisäksi käymme läpi kyberjohtamisen perusasioita, kuten kybertilannekuvan merkityksen, yrityksen kyberkulttuurin rakentamisen ja kyberhygienian merkityksen.

Kouluttajana toimitusjohtaja Aapo Cederberg, Cyberwatch Finland

Aapo Cederberg on kokenut kyberturvallisuusstrategi ja -analyytikko. Hän on strateginen huippuosaaja, jolla on kansainvälisen tason asiantuntemus ja ymmärrys hybridi vaikuttamisesta sekä sen muodostamista uhkakuvista. Hänellä on myös ainutlaatuinen ymmärrys kyberturvallisuuden ja hybridisodankäynnin monimutkaisuudesta sekä keskinäisriippuvuuksista. Hänellä on erittäin kattavat strategisen johtamisen taidot, monivuotinen kokemus sekä laajasti tietoa sotilaallisesta maanpuolustuksesta. Aapo on tunnettu kyberturvallisuuden puolestapuhuja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Hän on myös yksi ensimmäisen Suomen kyberturvallisuusstrategian kirjoittajista.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity