Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Keski-Suomen Yritystreffit

Keski-Suomen Yritystreffit

Aika

22.10.2020 | 15:00

Paikka

Hybriditapahtuma, Hotelli Keurusselkä tai verkon kautta

Hinta

Maksuton

Tervetuloa Keski-Suomen Yritystreffeille Keuruulle 22.10.2020

Osallistu tapahtumaan Keuruulla tai tule mukaan etäyhteyden kautta sieltä missä olet. Tapahtuman avulla laajennat yritysverkostoasi. Löydät asiakkaita, kumppaneita, asiantuntijoita tai vertaistukea. Tule rohkeasti mukaan!

  1. REKISTERÖIDY 21.9.2020 ALKAEN Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täyttämällä tältä sivustolta löytyvä rekisteröitymislomake. https://businessmaker.fi/keskisuomenyritystreffit/index.php/fi/rekisteroeidy
  2. SOVI TREFFEJÄ 5.10.2020 ALKAEN Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan.Aikataulutamme sopimasi treffit puolestasi.
  3. OLE PAIKALLA 22.10.2020 Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting-etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta. 

OHJELMA

15:00 Tapahtuma alkaa: Etäyhteysalusta aukeaa, tapahtumapaikan ovet aukeavat. Mahdollisuus testata yhteyksiä. Paikan päällä tarjolla pientä purtavaa.

15:30 Tervetulopuheet, yhteistyökumppaneiden esittelyt, tekniset ohjeistukset

16:00 Kahdenkeskiset treffit alkavat: Siirtyminen omiin treffeihin. Etäilijät siirtyvät videoyhteyshuoneisiin ja paikan päällä siirrytään treffipöytiin. 

17:00 Tauko: Kaikille yhteinen tauko. Paikan päällä tutustuminen standeihin. Tarjolla pientä purtavaa ja kahvia. Etäilijöillä paussi. 

17:30 Kahdenkeskiset treffit jatkuvat: Siirtyminen omiin treffeihin. Etäilijät siirtyvät videoyhteyshuoneisiin ja paikan päällä siirrytään treffipöytiin. 

20:00 Tilaisuus päättyy

 

Osallistuaksesi online-yritystreffeille tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Huom! Tapahtuma alkaa kokoontumisella GoToMeeting -etäyhteys alustalla. GoToMeeting -etäyhteys on avoinna koko tapahtuman ajan. Voit esitellä siellä yrityksesi toimintaa ja verkostoitua silloin, kun sinulla ei ole sovittuna kahden keskisiä treffejä.  Saat GoToMeeting -etäyhteyslinkin sähköpostiisi hieman ennen tapahtumapäivää.

Tapahtuma pidetään Keurusselkä Hotelsin tiloissa osoitteessa Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu

Katso lisätietoa hotellista täältä: www.hotelkeurusselka.fi