Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Verkkokaupan verotus, tietopaketti myyjälle

Verkkokaupan verotus, tietopaketti myyjälle

Aika

21.10.2020 | 9:00

Paikka

Verkossa
Muiden koulutukset

Elämme tällä hetkellä verkkokauppojen kulta-aikaa, jota globaali koronakriisi on entisestään vauhdittanut. Moni yrittäjä ja yritys on jo perustanut verkkokaupan tai harkitsee sen perustamista. Verkkokaupan perustaminen on teknisesti helppoa ja kaupankäynti Suomessa asuville asiakkaille myös verotuksellisesti yksinkertaista.

Jos myyntiä on myös ulkomaille, myyjän on syytä perehtyä arvonlisäverotukseen, sillä säännökset vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon ja mihin maahan myydään sekä myydäänkö fyysisiä tuotteita vai digitaalisia palveluja.

Maksuttomassa TietoAkselin webinaarissa 21.10.2020 klo 9 veroasiantuntija Kirsti Yli-Halla käy läpi verkkokauppaan liittyviä verokysymyksiä yleisellä tasolla ja erilaisten käytännön esimerkkien valossa.

Ketkä hyötyvät webinaarista? Webinaari on suunnattu yrittäjille ja muille yritysten verkkokaupan ja taloushallinnon asioita hoitaville henkilöille, jotka haluavat varmistaa ajantasaiset tiedot verkkokaupan verotuskäytännöistä.

Miten osallistun mukaan? Osallistuaksesi tarvitset vain päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Aiemmin pidettyjen webinaarien tallenteet löydät myös www-sivujemme webinaariosiosta.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.tietoakseli.fi/webinaari/verkkokaupan-verotus-tietopaketti-myyjalle-21-10-klo-9/

Tervetuloa mukaan!