Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Digi & Game Centerin onlineyritystreffit

Digi & Game Centerin onlineyritystreffit

Aika

4.11.2020 | 13:00

Paikka

verkossa
Muiden tapahtumat

Tervetuloa Digi & Game Centerin onlineyritystreffeille ke 4.11. klo 13-17 - täysin etänä

Osallistu ke 4.11. klo 12:30-17 kotitoimistolta tai mistä ikinä haluatkaan täysin etänä verkossa järjestettävään maksuttomaan onlineyritystreffit-iltapäivään!

Opit uutta uusimpien teknologioiden hyödyntämisestä monialaisesti sekä voit luoda uusia verkostoja ja liiketoimintamahdollisuuksia onlinetreffeihin osallistuvien yritysten kanssa.

Saat vastauksia alla oleviin kysymyksiin iltapäivän keynote-puhujilta Digi & Game Centeriltä, Varjo Technologies Oy:lta ja Elomatic Oy:lta

  • Mikä on tämän vuoden alussa Jyväskylän Matarankadulle avattu Digi & Game Center? Mitä yrityksiä ja toimijoita 1000 m2 tiloissa on? Mitä digitaalisuuteen, tapahtumatuotantoon ja vaikka ihan perinteisten kotisivujen tekoon liittyviä palveluita sieltä on saatavilla? Mitä tarkoittaa täysin vihreä studiotila, jossa voidaan toteuttaa digitaalisia äänituotantoja, valo- ja videokuvausta, XR-sovelluksia (sisältäen esimerkiksi VR- ja AR-sovellukset, 360-asteen videotuotannot, volumetrinen kaappaus), liikkeenkaappausta sekä streamausta. Ennen kaikkea, saat tietää, kuinka sinä ja sinun verkostosi voitte hyödyntää Digi & Game Centerin tiloja ja palveluita.
  • Entä mitä ihmeellistä, maailmalla huomiota herättänyt, suomalainen start-up yritys Varjo tekee virtuaalitodellisuuslasien kehityksessä teollisuusyritysten kanssa?
  • Mitä tarkoittaa Elomaticin visualisoinnin ja virtuaalitodellisuuden tuotteet ja kokonaisratkaisut yritysmaailmassa ja myös julkisella sektorilla?

Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen voit jatkaa kahdenkeskisillä keskusteluilla edellä mainittujen tahojen kanssa ja/tai muiden mukaan ilmoittautuneiden yritysten edustajien kanssa.

 

Rekisteröidy mukaan tapahtumasivulla: https://www.businessmaker.fi/onlineyritystreffitbydgc/index.php/fi/

Tutustu sivustolla tarkemmin iltapäivän ohjelmaan ja tapahtumaan osallistumisesta. Luo samalla jo myös oma profiilisi rekisteröitymällä onlinetreffeille (sivustolla tarkemmat ohjeet vaihe 1.).

Näin varmistat etulyöntiaseman kun onlinetreffeistä sopiminen aukeaa 19.10.

 

Tervetuloa onlinebusinesstreffeille!

Digi & Game Center

Digi & Game Centerin toiminta on käynnistetty Sustainable Digi & Game Ecosystem -hankkeen toimenpiteenä. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta, BusinessJyväskylä ja Fingersoft Oy. Hankkeen toteuttajina ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Peliosuuskunta Expa.