Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän ajanhallinta ja itsensä johtaminen

Yrittäjän ajanhallinta ja itsensä johtaminen

Aika

3.12.2020 | 14:00

Paikka

Webinaari
Hyvinvointi

PÄIVITYS: 27.11.2020 WEBINAARI SIIRTYY PIDETTÄVÄKSI 3.12. KLO 14.00, SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI.

Inhimillisen potentiaalin valjastaminen on ratkaiseva avain menestykseen. Muutokset työelämässä ja lisääntyvä etätyö koettelevat nyt taitoja organisoida omaa työtä, rajata epäoleellista pois ja fokusoida oleelliseen. Jatkuva informaatiotulva monista eri kanavista ja työnteon pirstaleisuus tukkivat päivää, ja tauot jäävät helposti pitämättä. Aivot käyvät kuumana ylikuormituksesta. Nyt olisikin tärkeää löytää keinot inhimillisesti kestävään työn tekemiseen ja hioa kuntoon ne taidot, joihin voimme itse vaikuttaa. Oppia johtamaan tietoisemmin omaa ajankäyttöä ja omaa mieltä.

Miten yrittäjä voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa omalla ajankäytöllään?  

Opi tiedostamaan omia valintoja ja asettamaan tavoitteita fiksusti. Webinaarissa käymme läpi kolme itsensä johtamisen tärkeintä kulmakiveä:

  • miten johtaa omaa ajankäyttöä ja huomioida samalla myös omat todelliset tarpeet?
  • miten ja millaisia tavoitteita itselleen kannattaa asettaa, jotta tavoitteeseen pääseminen helpottuu
  • kuinka pitää fokus oleellisessa ja säilyttää motivaatio?

Ratkaisukeskeiset työkalut suuntaavat katsetta vahvasti eteenpäin ja rohkaisevat sinua valitsemaan ja kokeilemaan uusia oivalluksiasi käytännössä. Webinaarissa pääset tekemään oivalluttavia harjoituksia, joten varaa mukaasi paperia ja kynä. 

Webinaari on ilmainen kaikille Keski-Suomen alueen yrittäjille. 

Kouluttajana toimii Katja Salmijärvi, Itsensä johtamisen valmentaja, työyhteisökehittäjä, vuorovaikutuskouluttaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, yrittäjä, YTM. 

Webinaarissa on mukana myös Hyvinvointikartta- hankkeen hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä ja pääset samalla tutustumaan Hyvinvointikartta-hankkeeseen ja siihen liittyviin muihin tapahtumiin. 

 

Webinaari on osa ESR-rahoitteista Hyvinvointikartta- hanketta, joka lisää yrittäjien hyvinvointia ja sen johtamista.  Hanke toteutetaan tiiviinä yhteishankkeena Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Keski-Suomen Yrittäjien ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa.