Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Sote- ja terveydenhoitoalojen digitalisaatioteknologiat

Sote- ja terveydenhoitoalojen digitalisaatioteknologiat

Aika

23.3.2021 | 10:00

Paikka

Webinaari
Muiden tapahtumat

Lisätyn (AR) ja virtuaalitodellisuuden (VR) ratkaisut sekä etätuki tarjoavat monia hyötyjä liiketoiminnan eri osa-alueilla. Tämä tarkoittaa suurta kilpailuetua niille yrityksille, jotka ymmärtävät kyseisten teknologioiden potentiaalin, ja hyödyntävät tai ovat aloittamassa hyödyntämään näitä liiketoiminnassaan.

Aika: 23.2.2021 klo 10
Paikka: Webinaari

Webinaari on tarkoitettu yritysjohdolle sekä yrityksen henkilöille, jotka vastaavat tai ovat mukana pohtimassa tekemisen kehittämistä ja tehostamista sote- ja terveydenhoitoalojen digitalisaatioteknologian avulla.

Lisätty ja virtuaalitodellisuus sekä etätuki ovat nousseet nykyaikaisten lääketieteen laitevalmistajien ja terveydenhoidon ammattilaisten tueksi helpottamaan ja nopeuttamaan työskentelyä, vähentämään työssä tapahtuvia virheitä ja nopeuttamaan uusien työntekijöiden sisäänajoa. Lisätty, virtuaalitodellisuus ja etätuki mahdollistavat esimerkiksi:

  • Lääketieteen laitevalmistajille:
    • Valmistus & huolto: vaihekohtaiset AR-työohjeet ja etätuki
    • Myynti & markkinointi: laitteiden virtuaaliset visualisoinnit 
  • Terveydenhuollon ammattilaisille:
    • Operaatiot: potilaan terveyden, elintoimintojen ja kirurgisten operaatioiden visualisointi
    • Koulutus: VR ja AR simulaatiot

Webinaari toteutaan Teamsin kautta. Ilmoittaudu viimeistään 19.3.2021: https://bit.ly/3rEJ8jF . Saat sähköpostiisi lähempänä tilaisuutta linkin, jonka kautta pääset kirjautumaan webinaariin, tilaisuudesta tehdään myös tallenne.

Webinaarisarja on osa Keski-Suomen Liiton rahoittamaa hanketta “Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen” ja ne on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrittäjille