Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän digikoulu

Yrittäjän digikoulu

Aika

20.4.2021 | 9:00

Paikka

verkossa
Etäkoulutus

Keski-Suomen Yrittäjät ja Elisa järjestävät yrittäjille webinaarissarjan, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa ja ratkaisuja yrityksesi digiosaamisen tueksi. Koulutussarja käynnistyy huhtikuussa.

Jokainen webinaari tarjoaa asiantuntijasisällön, jossa aihetta käsitellään käytännön esimerkkien ja tietopohjan kautta sekä annetaan ratkaisuja kehitystyön aloittamiseen. Webinaarit ovat yrittäjille maksuttomia.

Tule paikalle kuuntelemaan ja kyselemään! Asiantuntijat ovat tilaisuudessa sinua varten.

20.4. klo 9-10 Digitaalinen myynti ja asiakaskohtaamiset verkossa

Miten asiakkaasi löytävät sinut ja millä keinoin voit tukea asiakkaan ostoprosessia?

Mika Kyllönen Suomen Digimarkkinointi kertoo digi/verkko saavutettavuudesta, sekä verkkosivujen merkityksestä ja niiden myynnillisestä roolista! Käymme Mikan kanssa läpi MRACE markkinoinnin mallin, jonka avulla yritys johtaa omaa ja asiakkaidensa markkinointia.

Suomen Digimarkkinointi Oy on 2012 perustettu digitaalista markkinointia tekevä yritys. Yritys palkittiin tänä vuonna Suomen parhaana teknologia markkinoinnin toimistona. Mika vastaa SDM:llä asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä.

Yritys digikuntoon! Keski-Suomen Yrittäjien oma Elisan yhteyshenkilö Nea Liukkonen kertoo digiliiketoiminnan perustyökaluista liittyen yrityksen löydettävyyteen ja tavoitettavuuteen sekä asiakaskohtaamiseen verkossa.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/Yrittajan_Digikoulu_DMJAV