Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kahvikiihdytys: Mentoroinnilla menestykseen

Kahvikiihdytys: Mentoroinnilla menestykseen

Aika

21.5.2021 | 8:15

Paikka

Webinaari

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Oletko valmis menestymään? - Tule kuulemaan kolme näkökulmaa mentorointiin! 

Aika: 21.5. klo 8:15-10
Paikka: Zoom-webinaari
Ilmoittauduhttps://go.yritystehdas.fi/fi/kahvikiihdytys-mentorointi

Kahvikiihdytysten osalta vuosi alkoi maaliskuussa etäjohtajuuden parissa. Pohdimme muun muassa mitä johtajille jäi käteen nopeasti koronan takia muuttuneista esimies-työntekijä - suhteesta ja kuinka johtaminen etänä sujui.

Jatkumona johtamisesta siirrytään mentoroinnin maailmaan. Mentoroinnin suosio on kasvanut viime vuosina hurjasti ja nykyisin mentoroinnista puhutaan yhdessä kuljettavana matkana, joka parhaassa tapauksessa kehittää mentoroitavan lisäksi myös mentoria itseään. Mutta minkälaisessa tilanteessa mentori olisi tarpeen? Minkälaisille yrityksille tai henkilöille mentorointi sopii? 

Vieraanamme on kolme mentoroinnin parissa toiminutta - valmentaja, mentori ja mentoroitava. Tutustu heihin alla!

PUHUJAESITTELYT:

Eetu Tauriainen 
Keski-Suomesta lähtöisin oleva markkinointikonsultti, jonka erikoisalueena ovat B2B-yritysten markkinoinnin ja myynnin tehokkuuden kasvattaminen sekä luova konseptisuunnittelu. Eetun asiakkaina ovat olleet pääasiassa keskisuuret ja suuret teknologiayritykset niin Suomesta kuin kansainvälisesti.  ”Suosittelen mentoria eteenpäin pyrkivälle tai uralla suuntaa etsivälle henkilölle. Löysin oman mentorini noin puolitoista vuotta sitten asiakkaani pikkujouluista ja olemme olleet hyviä ystäviä siitä hetkestä asti. Mentorin avulla olen pystynyt tarkastelemaan omaa toimintaani sekä vallitsevaa markkinatilannetta suuremmalla perspektiivillä, saanut paljon hyödyllisiä kontakteja sekä näkemystä päätöksenteon tueksi.” 

Minna Hirsimäki  Asiakkuusjohtaja, Business Coach. 
Minna Hirsimäki toimii MPS:llä business coachina ja valmentajana. Kehittämisen saralla hänen suurin mielenkiintonsa kohdistuu mentorointiin ja sen moniin eri variaatioihin. Kymmenen vuoden MPS uran aikana Minna on valmentanut mentorointiohjelmien kautta yli 1600 aktoria ja mentoria. Ja matka jatkuu edelleen. 

”Mentorointi on ollut itselleni henkilökohtaisesti yksi työelämän suurimmista ja merkityksellisimmistä kokemuksista. Sen vaikuttavuutta on helppo perustella valmennettaville. Mentorointi on matka ihmiseltä ihmiselle, jossa keskiössä on ajattelun uudistuminen ja rohkeuden lisääntyminen”

Tuuli Kirsikka Pirttiaho 
Toimin johdon, yritysten, organisaatioiden ja yksilövalmentajana, yrityskonsulttina, piensijoittajana ja kehittämisrooleissa eri yrityksissä hyvinvoinnista teollisuuteen, kulttuurista oikeudelliseen alaan. Valmentajana olen sekoitus business-, yrittäjyys-, johtajuus-, itsen johtajuus-, viestintä- ja hyvinvointivalmentajaa luovalla ja transformatiivisella lähestymistavalla. Yli kolmenkymmenen vuoden johtamis- ja kehittämisuralla olen ehtinyt olla monessa mukana, joten valmentaminen ja mentorointi sopii hyvin toimintamallikseni. Haluan tukea ihmisten voimaantumista itsestään ja toisistaan, merkityksellisen, innostavan ja luovan tekemisen löytymisen edellytyksiä, syvällisemmän ja vapaamman olemisen henkeä elämässä itsessään. Sekä tietenkin yritysten kestävää kehitystä ja menestystä. Vapaa-ajallani olen perheajan lisäksi luonnossa liikkuja, vapaahiihtäjä ja ikuinen opiskelija. Monet tuntevat minut aiemmin Keski-Suomen Yrittäjien pitkäaikaisena toimitusjohtaja, mutta entisiä uria on sitä ennen takana jo monta mm. myynti-, markkinointi-, viestintä- ja web-alalta. Nyt olen tässä. Slogan: Lift People and Business  – En ole koskaan uskonut yritystoiminnan ja ihmisten väliseen kuiluun, vaan olen kokenut kuinka nostamalla ihmisiä loistoonsa herätetään myös liiketoiminta nousuun. 

Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Yritystehtaan, Jyväskylän Nuorkauppakamarin, Keski-Suomen Kauppakamarin sekä Keski-Suomen Yrittäjien kanssa.