Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjän työnohjaus

Yksinyrittäjän työnohjaus

Aika

27.5.2021 | 12:15 - 31.7.2021 | 22:00

Paikka

Live & etä

Oletko yksinyrittäjä ja haluat kehittyä, verkostoitua ja oppia uusia asioita toisilta yrittäjiltä? Tule mukaan yksinyrittäjien ryhmätyönohjaukseen

Hyvinvointikartta-hanke kehittää yhdessä yrittäjien kanssa pienryhmissä toteutettavaa työnohjausta. Käynnistämme elo-syyskuussa 4-6 uutta työnohjausryhmää. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa kaksi tuntia kerrallaan, yhdessä sovitun ajanjakson, tavallisesti noin vuoden ajan. Ryhmistä muodostetaan etä- ja lähiryhmiä.

Lisätietoja oheiselta työnohjauksen esittelyvideoltahttps://www.youtube.com/watch?v=UjafNcCcm-M  tai Riitta Saariselta: p. 040 341 6380,

Valitsemme kiinnostuksen ilmaisseista mukaan 30 yksinyrittäjää. IlIlmoittaudu heinäkuun loppuun mennessä.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa osallistua työnohjaukseen. Toiminta on osallistujille maksutonta.

 

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.