Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän hyvinvointibrunssi

Yrittäjän hyvinvointibrunssi

Aika

29.10.2021 | 8:00

Paikka

Ravintola Harmooni
Hyvinvointi

 

EDIT: Olemme joutuneet siirtämään 3.9. pidettävän Yrittäjän päivän brunssin uuteen ajankohtaan. Brunssi järjestetään 29.10. nimellä Yrittäjän hyvinvointibrunssi. Syyskuun päivämäärään ilmoittautuneet siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, joten jos olet jo ilmoittautunut aiempaan tilaisuuteen, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Yrittäjän hyvinvointi brunssi

Tervetuloa viettämään Keski-Suomen Yrittäjien ja Lähi-Tapiola Keski-Suomen järjestämää Yrittäjän hyvinvointibrunssia perjantaina 29.10.2021. Tänä vuonna teemana on hyvinvointi. Brunssi järjestetään yhdessä Hyvinvointikartta-hankkeen kanssa.

Päivän ohjelma:

  • 8.00 Brunssi alkaa
  • Brunssin avaus - Jari-Pekka Koponen ja Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät
  • Kehitä luovuutta liikunnan avulla - Teemu Vornanen liikuntalääketieteilijä ja aivoterveysalan yrittäjä
  • Suorituskyvyn johtaminen - Tuuli Laajalahti ja Elias Huhtinen, LähiTapiola Keski-Suomi
  • Hyvinvointiasiantuntijoiden haaste, Essi Määttä ja Elias Huhtinen
  • Loppuverkostoituminen
  • 10.30 Tilaisuus päättyy

Kehitä luovuutta liikunnan avulla - Teemu Vornanen

Lukuisat historialliset henkilöt ovat ylistäneet liikunnan yhteyttä luovaan ajatteluun. Filosofi Friedrich Nietzschekin kirjoitti aikoinaan, että “Kaikki suuret oivallukset ovat siintäneet kävelyn voimasta”.

Teemun puheenvuorossa perehdytään erilaisten liikuntamuotojen, kuten rauhallisen kävelyn, tanssin ja raskaan liikunnan ajattelua edistäviin vaikutuksiin. Jokainen tilaisuuteen osallistuja innostuu varmasti hyödyntämään omaehtoista liikettä oman aivoterveyden ja luovan ajattelun tehostamiseksi.

Brunssin juontaa Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä. Brunssi järjestetään ravintola Harmoonissa, mukaan mahtuu 100 ensimmäistä.

 

 

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.