Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjäakatemia

Yksinyrittäjäakatemia

Aika

14.10.2021 | 9:00

Paikka

Crazy Town Jyväskylä
Muiden koulutukset

Yksinyrittäjäakatemia on nimensä mukaisesti yksinyrittäjille suunnattu käytännönläheinen koulutusohjelma. Kehität omaa liiketoimintaasi ohjelman aikana kovalle tasolle muiden yksinyrittäjien ja mentoreiden kanssa.

Kasvata liiketoimintaasi tuotekehityksen avulla ja edistä yrityksesi kasvua brändityön ja tuotteistamisen avulla. Lähde mukaan opiskelemaan Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa ja verkostoitumaan muiden yksinyrittäjien kanssa.

Opintojen lisäksi voit löytää itsellesi uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja liiketoiminta mahdollisuuksia. Koulutuksen aikana kehität liiketoimintaasi käytännön kehittämisprojektin kautta.

Pystyt keskittymään yritystoimintasi kasvuun ja saat tukea ja kumppaneita. Koulutuksen päätteeksi sinulla on vahva tuote ja olet yrittäjänä kasvanut seuraavaan vaiheeseen – kohti kasvua!

Opiskelu on maksutonta koulutusta yrittäjän oppisopimuksella.

Koulutuksen tuottajana toimii Suomen suurin yksityisomisteinen coworking toimitila tarjoaja, Crazy Town, joka on yli 300 yrityksen ja tuhansien asiantuntijoiden yhteisö. Yksinyrittäjäakatemian ohjauksesta ja tutkinnosta vastaa Ammattiopisto Tavastia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 7.10. mennessä:  https://www.crazytown.fi/yksinyrittajaakatemia/

Koulutuksen sisältö ja aikataulu >

Kysy lisätietoja: Petra Pulkkinen,  , p. 050 535 2776

Koulutuksen yhteistyökumppaneina toimivat: Ammattiopisto Tavastia, Keski-Suomen Yrittäjät, Business Jyväskylä, Fennia ja ELO työeläkeyhtiö.