Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Doerstai

Doerstai

Aika

28.10.2021 | 17:00

Paikka

HIISI Taproom

Hinta

Omakustanne juomat ja ruoat
Nuoret Yrittäjät

Tervetuloa DOERSin rennon letkeään illanviettoon torstaina 28.10. klo 17-19 HIISI Taproomille, Lutakonaukiolle. Heti illan alkuun meidät lyö ällikällä Rockfestari Naamojen yksi perustajista, Jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja monen muun roolin mies Jaakko Selin, kun hän paljastaa meille, miten myydä tapahtuma loppuun muutamassa minuutissa! Ei PowerPointeja tai slideshowta, vaan rockfestari hengessä nautitaan ja jutellaan. Illan aikana keskusteluja on mahdollista jatkaa Jaakon kanssa tyylillä "kysy mitä vaan, vastaan mitä vaan" (Jaakko paikalla klo 17–18).  Aikaa on myös vapaaseen tutustumiseen ja rupatteluun. Tule tutustumaan uusiin tyyppeihin ja tapaamaan vanhoja tuttuja! Juomat ja ruoat omakustanteisesti.

Aika: to 28.10. klo 17-19 (Taproom torstaina auki 24.00 saakka, keittiö 22.00 asti)
Paikka: HIISI Taproom. Lutakonaukio 3, 40100 Jyväskylä.

Ravintolassa on mahdollista myös ruokailla. Jos haluat nauttia murkinaa, ilmoitathan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Etukäteen menuun pääsee tutustumaan tästä.

Ilmoittaudu tapahtumaan 26.10. mennessä: https://www.lyyti.in/Doers_Afterit__HIISI_Taproom_1332

Huomioithan, että ravintolassa on myös muita ravintolapalveluiden käyttäjiä ja paikkoja on rajoitetusti (ravintolassa reilu 40 istumapaikkaa). Tapahtuma on avoin kaikille nuorille- ja kasvuyrittäjille sekä itsensä sellaiseksi tunteville yrittäjille ja opiskelijoille. Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinan tai hihaan, käytäthän kasvomaskia. Vältä lähikontakteja.