Etsi

Keski-Suomen Vuoden 2015 nuori yrittäjä on Timo Vessari, StarCruise Oy

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon voitti saarijärveläinen Timo Vessari, 30. StarCruise Oy:n toiminta koostuu hinaus- ja lokapalveluista, taksipalveluista, kiinteistösijoittamisesta sekä jumboscreen-mainostaululle vuokrattavasti markkinointitilasta. Vessari on työtä pelkäämätön nuori yrittäjä, joka on rakentanut ennakkoluulottomasti liiketoimintaa omalle paikkakunnalleen.  Vuonna 2008 perustettu StarCruise Oy työllistää kahden omistajan lisäksi neljä vakituista ja neljä osa-aikaista työntekijää. 

- Olen luonut liiketoimintaa niille palvelualueille, joista on ollut puutetta. Hinaus- ja lokapalvelut ovat vaatineet isoja investointeja, jotka ovat onneksemme kannattaneet. Yrittäjyys on minulle arvovalinta, jotta saan asua Saarijärvellä, kertoo Vessari.

 – Tuntuu uskomattomalta, että arkiselta tuntuva yrityksemme on saanut tällaisen tunnustuksen ja kunnianosoituksen. Vuoden nuori yrittäjä-titteli antaa lisää tsemppiä kehittää liiketoimintaa, palvella asiakkaita entistäkin paremmin ja työllistää Saarijärvellä, tiivistää Timo Vessari tunnelmansa.

Keski-Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun voittajan ratkaisi yritystoiminnassa ja itsensä työllistämisessä käytetty innovatiivisuus sekä kova yrittämisen asenne. Tuomaristo arvosti myös palvelualttiutta ja kasvavaa liiketoimintaa. Keski-Suomen Yrittäjien kokoamaan valintaraatiin kuuluivat Keskisuomalaisen myyntijohtaja Aslak de Silva, Jyväskylän koulutuskuntayhtymän koulutuspäällikkö Merja Salminen, Jyväskylän yliopiston koulutussuunnittelija Niina Pitkänen, Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Suvi Widgren ja Jyväskylä Entrepreneurship Societyn puheenjohtaja Jussi Kämäräinen.

1500 euron palkinto jaettiin Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa Paviljongissa 24.1.2015.

 

surffailet huoletta elisa