Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kasvu Openin voittaja on valittu!

Mobile Care and Safety Oy on valittu Kasvu Open -tempauksen voittajaksi. Palkinnoksi voittoisa kasvuyritystiimi saa kolmen hengen työmatkan Piilaaksoon marraskuussa 2011.

Mikä on Kasvu Open?

Kasvu Open on uudenlainen kasvuyrityskilpailu, joka on Keski-Suomen kauppakamarin kasvuyritysvaliokunnan käsialaa. Valtakunnallista pioneerityötä tekevän valiokunnan päämääränä on edistää kasvuyritystoimintaa ja kasvuyrittäjyyttä sekä herättää eri tahoja ymmärtämään kasvuyritysten merkityksen talouden nousun vetureina. ”Meidän pitää tunnistaa nyt kaikki kasvuhakuiset yritykset, sillä vain uusien työpaikkojen ja kasvun kautta luomme lisää hyvinvointia tähänkin maakuntaan”, kiteyttää valiokunnan puheenjohtaja Risto Jämsen.

Kasvu on asenne, haaste ja joskus myös tulos oikeasta ajoituksesta sekä herkkyydestä havaita nousevia trendejä markkinoilla. Se on uusia toimintatapoja, tuotteita ja palveluja sekä kykyä luoda uutta. Tälle kaikelle luo hyvän pohjan koulutus, kokemus ja liiketoimintaosaaminen. Näitä eri osatekijöitä kasvuyritysvaliokunta aktivoi toimimaan uusien ideoiden nostamiseksi kansainvälisiksi kannattaviksi menestystarinoiksi.

Tätä palvelemaan kasvuyritysvaliokunta kehitti ja toteutti vuotuiseksi suunnitellun Kasvu Open -tempauksen. Kasvu Openissa alan ammattilaiset ja sekä yksityiset että julkiset rahoittajat ja muut palveluntarjoajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen potentiaalisille kasvuyrityksille parhaat kasvuresurssit ja -palvelut.

Miten voittaja valittiin?

Kilpailun tuomaristona toimi Keski-Suomen kauppakamarin kasvuyritysvaliokunta. Osallistujia oli yhteensä 36 ja ne vaihtelivat tuotannollisista ja ICT-pohjaisista palvelu- ja tuoteideoista eri alojen käynnistys- ja kasvuvaiheen yrityksiin. Finalisteiksi tuomaristo valitsi 22 suurimman potentiaalin yritystä, joiden joukosta löydettiin ensimmäisen Kasvu Openin voittaja. Valinnassa tuomaristo konsultoi laajaa joukkoa finalisteille Jyväskylän Protomossa toteutetun ”Kasvun kiitoradan” asiantuntijakumppaneita. Kasvun kiitorata on vuonna 2008 kauppakamarien Korkeakoulujen vuoden yrittäjyysteko -palkinnon voittaneen GVL Finlandin kehittämä, vuonna 2010 Tuottava idea -palkinnon saanut kasvuyritysten sparrausmenetelmä.

KasvuOpen 2011 finalistit olivat:

Finnsuoja Oy, Aksulit Oy, Mofferi, Flake Point, Meditouch, Mobile Care and Safety Oy, Kriisi- ja Nuorisokoti Vanamo Oy, mBrlla, Viherseinä, Jämsän Apteekki, Ergowave, Share, Eebu Finland Oy, Aava & bang Oy, Empowerment Factory, Business Arena Oy, ATKuukkanen Oy, Bullet Meal, SaunaJooga, Arena Interactive, Excellent Element Oy, yksityishenkilö Mika Jussilan kasvuyritysidea

 

Lisätietoja:

1. Palkinto, SwingCare / Mobile Care and Safety Oy,

tj. Pertti Saarinen, Puh. 040 704 4579, '); // -->

Myynti- ja markkinointijohtaja Tuula Kollanen, Puh. 045-2738454, '); // -->

Keski-Suomen kauppakamarin kasvuyritysvaliokunnan puheenjohtaja, sijoitusjohtaja, partneri Risto Jämsen, Midinvest Management Oy, 0400 646 474, '); // -->

Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Uljas Valkeinen, 050 568 8555, '); // -->

www.centralfinlandchamber.fi