Etsi

Aava & Bang Oy perustajaosakkaaksi voittoa tavoittelemattomaan Kasvu Open -osakeyhtiöön

Aava & Bang Oy on perustajaosakkaana 1.11.2016 perustettavassa voittoa tavoittelemattomassa ja jakamattomassa Kasvu Open -osakeyhtiössä. Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma, joka tukee pk-yritysten kasvua ja kansainvälistymistä eri toimialoilla maksutta ympäri Suomen. Mukana on tänä vuonna yhteensä 349 yritystä ja yli 950 Suomen liike-elämän huippua.

Kasvu Open Oy:n osakkaita ovat 1.11.2016 lähtien yhteensä 65 prosentin enemmistöosuudella yleishyödylliset yhteisöt Keski-Suomen kauppakamari ja Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy. Lisäksi osakkaina ovat Aava & Bang Oy ja Kasvun Roihu Oy.

Suomalaisten pk-yritysten kasvusparraus vahvistuu

Muiden perustajaosakkaiden tavoin myös Aava & Bang on ollut alusta asti mukana synnyttämässä ‘kasvun kansanliikettä’ järjestämällä ja fasilitoimalla Kasvu Open -tapahtumia. Tähän asti Kasvu Open on toiminut Keski-Suomen kauppakamarin alaisuudessa. ’Kasvu Openissa mukana oleminen on ollut alusta saakka sekä osallistuville yrityksille että meille järjestäjille energisoivaa ja uskoa luovaa. On erinomaista, että isoksi kasvanut kansanliike saa nyt hyvän rakenteen ja toimintamallin, joka turvaa kehittymisen ja uudistumisen’ Aava & Bangin toimitusjohtaja Hanna Kallio kertoo.

’Kasvupolkujen tuoma kasvuhalu, joka näkyy innostuneissa yrittäjissä, on hienoimpia asioita, joita olen urallani nähnyt. Silmät loistaen ja uutta oppineena olen itsekin aina kotiin lähtenyt’ kertoo Kasvu Open -fasilitaattori Teemu Kankainen, joka vihreän takkinsa kanssa on tuttu näky Kasvu Open -tapahtumissa ympäri Suomea.

Mukana löytämässä, auttamassa ja kasvattamassa uusia yrityselämän johtotähtiä

Aava & Bangin oma liiketoiminnan ydin on suomalaisten pk-yritysten kasvustrategioiden laatiminen, toimeenpanon sparraaminen sekä käytännön apu erityisesti myynnin, markkinoinnin ja johtamisen osa-alueilla.

’Yrityksemme missiona on tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa, joten kasvuhaluisten pk-yritysten löytäminen, auttaminen ja kasvattaminen Kasvu Openin kautta on meille kunniatehtävä’ kommentoi Aava & Bangin kasvujohtaja Pete Okkonen.

surffailet huoletta elisa