Etsi

Emergency banner

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Jyväskylään 2020

Suomen Yrittäjien hallituksen kokouksessa päätettiin tiistaina 6.9., että Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään vuonna 2018 Turussa, vuonna 2019 Lahdessa ja vuonna 2020 Jyväskylässä.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät on Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtuma. Yrittäjäpäivien yhteydessä pidetään Suomen Yrittäjien liittokokous ja jaetaan valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. Tilaisuus kerää yhteen vuosittain jopa 2000 yrittäjää ympäri Suomen.

Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen iloitsee valinnasta.

-Hienoa että pääsemme näyttämään suuntaa yrittäjäjärjestöjen ja yrittäjien uudelle vuosikymmenelle. Erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että joka toinen vuosi yrittäjäpäivien aikaan valitaan järjestölle uusi puheenjohtajisto. Meille osuva vaalivuosi kiinnostaa varmasti laajaa yleisöä, kommentoi Salminen.

Suomen Yrittäjien päätöksessä myöntää yrittäjäpäivien järjestely Jyväskylälle vaikutti mm. se, että järjestö on tällä hetkellä jäsentyytyväisyydessään maan suositelluin aluejärjestö. Keski-Suomesta huokuu myös vahvasti uuden tekeminen ja rakentaminen.