Etsi

Järjestö

Suomen Yrittäjien Vuoden vaikuttaja -palkinto Jyvässeudun Yrittäjille

Suomen Yrittäjien Puheenjohtaja-päivillä Helsingissä palkittiin lauantai-iltana vuoden 2017 parhaat yrittäjäyhdistykset.

Vuoden vaikuttajana palkittiin Jyvässeudun Yrittäjät.

Perustelut palkinnolle kuuluvat: Yhdistyksen vaikuttamistyö yhdessä kunnan muiden yrittäjäyhdistysten kanssa on määrätietoista ja konkreettisesta – tulokset näkyvät muun muassa kunnan yritysvaikutusten arvioinnissa. Vaikuttamisen jatkuvuus varmistetaan kouluttamalla valtuutettuja systemaattisesti.

Jyvässeudun Yrittäjät yhdessä Jyväskylän ja Korpilahden Yrittäjien kanssa ovat tehneet upeaa työtä yrittäjien vaikuttamisryhmä YRVA:ssa. YRVA:n vuoden 2017 teemoja olivat julkiset hankinnat, sote, infra, elinvoima, yrittäjyyskasvatus sekä tapahtumat. YRVA jatkoi entistä kokonaisvaltaisempaa työtä yritysten menestymisen edellytysten parantamiseen eteen. Yrittäjäyhdistykset olivat mukana ja kaupungin tukena uusissa avauksissa, sekä kannustivat jyväskyläläisiä yrittäjyyteen #yrittäjyyspääkaupunki-teemalla.

Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen iloitsee Jyvässeudun Yrittäjien menestyksestä.

- Jyvässeudun Yrittäjissä oli kova kehittämisen ja tekemisen meininki viime vuonna. Luottamushenkilöt heittäytyivät vaikuttamistyön rakenteiden ja sisältöjen uudistamiseen yhdessä Jyväskylän kahden muun yrittäjäyhdistyksen kanssa. 40 vuotta täyttäneen yhdistyksen yhteisöllinen ja osallistava tekeminen näkyi myös erittäin hyvänä jäsenkehityksenä. Parhaiksi paikallisyhdistyksiksi sarjoissaan olivat Keski-Suomesta ehdolla myös Korpilahden Yrittäjät ja Kyyjärven Yrittäjät, mikä on todella hieno saavutus ja tunnustus yhdistysten aktiiveille, Hynninen kommentoi.

Muut illan aikana palkitut yhdistykset olivat:

Vimpelin Yrittäjät
Mustasaaren Yrittäjät
Kemin Yrittäjät
Porin Yrittäjät
Lempäälän Yrittäjät
Lappeenrannan Yrittäjät
Lääkäripalveluyritykset

Lisätiedot:

Sanna-Mari Hynninen, 050 563 7780