4.2.2021 klo 11:43
Uutinen

Hyvinvointikartta etsii palveluntoteuttajaa

Hyvinvointikartta-hankkeessa on alkamassa huhtikuun lopussa kuuden kuukauden pituinen hyvinvoinnin valmennusohjelma, jossa tarkoituksena on kehittää yrittäjän omaa hyvinvointia.

Hyvinvoinnin valmennusohjelma alkaa huhtikuun lopussa

Etsimme valmennusohjelmaan palveluntoteuttajaa kilpailutuksen kautta. Rahoittajan ohjeen mukaan pyydämme tarjouksen vähintään 3-5 toteuttajalta. Toteuttaja voi halutessaan hyödyntää alihankkijoitaan ja on toivottavaa, että tarjoajalta löytyykin laaja-alainen yhteistyöverkosto.

Tarjouskilpailun järjestää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Cloudia hankintajärjestelmän kautta. Kilpailutus alkaa helmikuun aikana. Järjestämme palveluntoteuttajille tiedotustilaisuuden 18.2.2021 Teamsissa, johon voit ilmoittautua ennakkoon mukaan täältä: https://bit.ly/2MQtoLo . Tilaisuuden tarkoituksena on antaa tarkentavia tietoja kilpailutuksesta ja vastata palveluntuottajien kysymyksiin.

Hyvinvoinnin valmennusohjelman sisältö

Hyvinvoinnin valmennusohjelma koostuu kuudesta valmennuspäivästä sekä välitehtävistä. Valmennuksen jälkeen osallistujille on mahdollisuus osallistua benchmarking- matkalle, hyvinvoinnin johtamisen saralla edistyksellisiin yrityksiin. Jokaiseen valmennuskertaan sisältyy asiantuntija-alustuksen ohessa ohjattua ja tavoitteellista työskentelyä osallistujien kesken. Välitehtävät rakennetaan ohjatusti ja niiden toteutumista seurataan koko ohjelman ajan.

Yhteen hyvinvoinnin valmennusohjelmaan mahtuu mukaan 10-20 osallistujaa. Hyvinvointivalmennuksia järjestetään kaksi, ensimmäinen keväällä 2021 sekä toinen syksyllä 2021. Kummankin valmennuksen kesto on noin 6 kuukautta ja sisältää saman valmennusohjelman. Sisältöä ja aikataulua tarkennetaan valitun toteuttajan kanssa yhdessä. Valmennustapaaminen on kestoltaan 4 tuntia.

Sisältö ja valmennuksen ajankohta:

  1. Ensimmäinen valmennustapaaminen 20.4.2021 klo 12-16.
    Miten pysyvä muutos tehdään ja juurrutetaan omaan arkeen? Kirkasta omat arvot ja luo suunnitelma hyvinvointisi vaalimiseen.
  2. Toinen valmennustapaaminen 18.5.2021 klo 12-16
    Kirkasta oma ydintoimintasi, mikä on tärkeää, mistä kannattaa luopua ja miten järkeistää ajankäyttöäsi. Paremmalla suunnittelulla ja ajankäytöllä parannat tuottavuutta ja lisäät vapaa-aikaa.
  3. Kolmas valmennustapaaminen 15.6.2021 klo 12-16
    Juurruta sinulle sopivat tavat liikuttaa ja ravita kehoasi omassa arjessasi.
  4. Neljäs valmennustapaaminen elokuussa 2021
    Yrittäjän palautuminen, stressinhallinta ja uni
  5. Viides valmennustapaaminen syyskuu 2021
    Yrittäjän mielen hyvinvointi tukeminen
  6. Kuudes valmennustapaaminen lokakuu 2021
    Yrittäjän hyvinvointikartta. Suunnitelma omaan hyvinvointiin.

Ohjelman lopuksi laaditaan osallistujille teemat yhdistävä hyvinvointikartta. Kartan laadinta on samalla osa hankkeen keskeisenä tavoitteena olevan Hyvinvointikartta-palvelun tuotekehitysprosessia. Hyvinvoinnin valmennusohjelmaa kehitetään yhdessä palveluntuottajan, kohderyhmän ja hankeorganisaation kanssa.

Koko prosessin tavoitteena on kehittää yrittäjille soveltuva hyvinvointivalmennus, joka jää näkyville ja saataville hyvinvointikartta- palveluun. Hyvinvointikartta- palvelu on maksuton ja kaikkien yrityksien vapaasti käytettävissä. Yritykset ja yrittäjät voivat hyödyntää Hyvinvointikartta-palveluvalikoimaa palveluiden käyttäjänä ja/tai tuottajana. Hyvinvointikartta kuvaa mitä on hyvinvointi yrittäjän ja yritysten arjessa (kokonaiskuva hyvinvoinnista).

Lisätietoja ja infoa saat osallistumalla palveluntoteuttajille järjestettävään tiedotustilaisuuteen 18.2.2021. Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/2MQtoLo

Lisätietoja: Hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä: essi.maatta@yrittajat.fi