Etsi

Aamukahvit: Toshiba Stores

Aamukahvit: Toshiba Stores

Aika

17.12.2019 | 8:00

Paikka

Toshiba Stores, Jyväskylä
Verkostoituminen

Tökkiikö tulostus? Eikö viesti välity?

Tervetuloa mukaan Jyväskylän Yrittäjien aamukahveille 17.12. klo 8-9. 

Joulukuussa tapaamme Toshiba Storesin tiloissa, Ilmarisenkadulla. Tule paikalle kuulemaan Toshiban monipuolisista dokumentinhallintajärjestelmistä.

Toshiban tarjoaa värimonitoimilaitteita sekä monipuolisia ja kustannustehokkaita palvelukokonaisuuksia dokumenttien eri muodoissa tapahtuvaan käsittelyyn. Räätälöityjä oheisjärjestelmiä ja -ohjelmia, sekä ylläpitopalveluja kaiken kokoisille yrityksille, yhteisöille ja julkiselle hallinnolle. Infonäyttöjä reaaliaikaiseen viestintään niin pieniin kuin suurinkiin kokonaisuuksiin.

400 000 000 Suomessa tuotetun dokumentin kokemuksella Toshiba tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palvelua sinun yrityksesi tueksi! Nähdään aamukahvilla!

 

Jyväskylän yrittäjien aamukahvit

Aamukahvilla keskustellaan ajankohtaisista asioista sekä tutustutaan alueen yrittäjiin, yrityksiin ja organisaatioihin. Aamukahvit järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 8-9, seuraa tapahtumakalenteria www.yrittajat.fi/jyvaskyla/tapahtumat tai Jyväskylän yrittäjien facebook sivua, jossa tapahtumat julkaistaan!

Tervetuloa tutustumaan yritykseen ja verkostoitumaan!

Mikäli haluat kutsua yrittäjät kylään, ole yhteydessä kaisa@luovatoimistomila.fi