Etsi

Aamukahvit: Midare Oy

Aamukahvit: Midare Oy

Aika

11.2.2020 | 8:00

Paikka

Midare Oy
Verkostoituminen

Tervetuloa mukaan Jyväskylän Yrittäjien aamukahveille 11.2.2020 klo 8-9

Helmikuussa tapaamme Midare Oyn tiloissa, Ahjokadulla. 

Tule paikalle kuulemaan asiantuntijoiden parhaat ICT-vinkit yrittäjälle vuonna 2020! Käymme käytännönläheisesti läpi, miten voit halutessasi hyödyntää Microsoft-palveluita toimintasi uudistamiseen – ilman suuria kustannuksia tai pitkiä projekteja.

Saat hyödyllisiä käytännön esimerkkejä ja vinkkejä omaan arkeesi: tietoturvan hallinta, pilvipalvelut jne. Esityksen jälkeen sinun on myös helppo arvioida, tarvittaessa paikalla olevan asiantuntijan kanssa, olisivatko keskitetyt ICT-palvelut myös sinulle kannattavin ratkaisu. Kuulet aidon esimerkin kautta, miten ICT-palvelun myötä pienyrittäjä sai paremmat kokonaispalvelut ja kustannussäästöjä omaan arkeensa.

Esiteltävä Yrittäjän ICT-palvelupaketti sisältää yhden kiinteän kuukausihinnan alla kaiken tarvitsemasi – ja sinulla jää enemmän aikaa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Helppoa ja vaivatonta, ennustettavat kulut, oma 24/7 paikallistuki.

Tule kuulemaan lisää, oppimaan ja nappaamaan parhaat ajankohtaiset ICT-vinkit talteen!

Tilaisuudessa aamukahvitarjoilu sekä mahdollisuus tutustua vapaasti Midaren palvelupisteeseen ja tuotteisiin. Tarjoamme myös maksuttomat diagnosoinnit Samsung mobiililaitteisiin – ota ihmeessä puhelimesi tai tablettisi mukaan, niin saat kattavan raportin laitteesi nykykunnosta!

Nähdään aamukahvilla!

 www.midare.fi/

Jyväskylän yrittäjien aamukahvit

Aamukahvilla keskustellaan ajankohtaisista asioista sekä tutustutaan alueen yrittäjiin, yrityksiin ja organisaatioihin. Aamukahvit järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 8-9, seuraa tapahtumakalenteria www.yrittajat.fi/jyvaskyla/tapahtumat tai Jyväskylän yrittäjien facebook sivua, jossa tapahtumat julkaistaan!

Tervetuloa tutustumaan yritykseen ja verkostoitumaan!

Mikäli haluat kutsua yrittäjät kylään, ole yhteydessä erika.nurmela@disaerika.fi