Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä -teatteriesitys

Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä -teatteriesitys

Aika

30.6.2020 | 15:00 - 6.8.2020 | 18:00

Paikka

Mäki-Matin perhepuisto

Hinta

Liput (45€ / 4 hlö)
Vapaa-aika

Tervetuloa kesäteatteriin!

Jyväskylän Yrittäijille on nyt tarjolla etuhintaisia perhelippuja  Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä -esityksiin Mäki-Matin perhepuistossa! Liput (45€ / 4 hlö) voi lunastaa sähköpostitse osoitteesta info@toitoitoi.fi

Esityspäivät ja -ajat linkistä.

MAUKKA, VÄYKKÄ JA SYNTYMÄPÄIVÄ

Maukkaa harmittaa. Tänään on hänen syntymäpäivänsä ja hänen paras ystävänsä, Väykkä, tuntuu unohtaneen koko jutun! Ja Maukan syntymäpäivän tulisi olla kaikille maailman tärkein tapahtuma! Maukka päättää itse ryhtyä toimeen ja pelastaa itse oman syntymäpäivänsä. Vaan kuinka käy höpsön kissan, joka ei kuuntele ystäviään? 

Luvassa on kakkua, kummallisia haltiattaria, jalkapalloa, puutarhanhoitoa, valelahjapaketteja ja väärinkäsityksiä. Seassa pyörivät ystävät; neiti Kana von Got ja maailmaa nähnyt rokkitähti, Vuohi Mäk Käkätin.

Maukka on kissa ja Väykkä on koira. He ovat parhaat ystävät ja asuvat taivaansinisessä talossa mäen päällä. Kesällä 2020 Maukan ja Väykän taivaansininen talo vaihtuu Mäki-Matin perhepuiston punamullanpunaiseen taloon, kun perhepuiston näyttämöllä nähdään Timo Parvelan kirjoihin perustuva näytelmä Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä. Näytelmän ohjaa teatteriohjaaja FM Erika Hast.

Rooleissa nähdään Erika Hast, Tarja Matilainen (TeM) sekä Juha Valkama.