Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Rapujuhlat

Rapujuhlat

Aika

25.9.2020 | 19:00

Paikka

Juhlatalo Juurikkasaari

Hinta

80 €/hlö
Vapaa-aika

Tervetuloa Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien sekä Keski-Suomen Yrittäjänaisten yhteisiin Rapujuhliin Juurikkasaareen perjantaina 25.9.2020 klo 19.00!

Luvassa on hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa ja tietenkin rapuja! Tule mukaan yksin, puolison tai vaikka yrittäjäystävän kanssa. Mukaan ovat erittäin tervetulleita myös lähiseutujen yrittäjäjärjestöjen yrittäjät!

Illaliskortin hinta on 80 €/hlö, mikä sisältää alkumaljan, kolmen ruokalajin illallisen ruokajuominen, kaksi snapsia sekä opetuksen rapujen syöntiin.

Varaa paikkasi ostamalla illalliskortti Juurikan verkkokaupasta viimeistään 20.9. Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova. Tulethan paikalle vain terveenä. Illalliskortin voit myös lahjoittaa tai myydä eteenpäin, jos joudut peruuttamaan oman tulosi.

Tilaa illalliskortti täältä: https://bit.ly/3b4aMQ9

HUOM! Ilmoittautuminen tehdään tilaamalla illlalliskortti Juurikkasaaren verkkokaupasta. Juurikkasaari lähettää laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

***

MENU

alkumalja

ALKURUOKA Chili-kurkkukeitto snapsi kylmänä GLRapuskagen saaristolaisleivällä GLKantareillikeittoa GLPaahdettua cheddar-patonkia L

PÄÄRUOKA Päijänteen rapuja GLPaahtoleipää LVoita, tilliä GL

JÄLKIRUOKA Karpalojuustokakkua kinuskikastikkeella GLKahvi tai tee

RUOKAJUOMAT Kaksi kaatoa viiniä (a 16 cl) tai olutta

 

***

KULJETUS

Rapujuhliin on linja-autokuljetus Jyväskylästä. Menopaluulippu 16 € ja yksisuuntainen matka 8 €. Lähtö tilausajolaiturista klo 18.15. Kuljetus maksetaan Juurikkasaaressa kassalle. Jos lähdet mukaan yhteiskuljetukseen, ilmoita siitä samalla kun ostat illalliskortin.

Lämpimästi tervetuloa viettämään hauskaa yhteistä iltaa!

Tilaa lippusi Juurikkasaaren verkkokaupasta: https://bit.ly/3b4aMQ9 ja ilmoita samalla erityisruokavaliot, osallistujien nimet sekä tarvitsetteko yhteiskuljetusta. Illalliskortti maksetaan heti ja kuljetus paikan päällä.