Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Facebook-mainonta kuntoon - Varusteleka Valtteri Lindholm

Facebook-mainonta kuntoon - Varusteleka Valtteri Lindholm

Aika

2.2.2021 | 14:00

Paikka

Verkossa

Hinta

Koulutus 30€/hlö/koulutusosuus tai molemmat koulutukset 50€/hlö
Koulutus

Tervetuloa mukaan Facebook-mainonnan koulutukseen! 

Ajankohta: ti 2.2.2021, 1. osa klo 14.00 ja 2. osa klo 18.00

Nyt olisi hyvää settiä tarjolla - Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien sekä Keski-Suomen Yrittäjänaisten yhdistykset tarjoavat Valtteri Lindholmin Facebook-koulutukset verkossa! 2.2.2021 vedetään ensin iltapäivällä Facebook-mainonnan perusteet ja samana iltana vielä Facebook-mainonta kerralla kuntoon -kurssi. Kurssit sisältävät kaksi tuntia tiukkaa, konkreettisin esimerkein esiteltyä asiaa, ja kysymyksiä saa esittää. Kurssit sopivat ihan kaikille, ja jos osallistuu molempiin tai ainakin ensimmäiseen, aikaisempaa kokemusta Facebook-markkinoinnista ei tarvitse. Kurssi valaisee ylipäätään hyvin sitä, miten digitaalinen mainonta toimii, ja oppeja voi helposti soveltaa myös muihin alustoihin. Facebookin kautta hoituu muuten myös Instagram-mainonta.

Facebook-mainonnan perusteet klo 14-16 sopii jokaiselle sellaiselle yritykselle, jonka ikinä tarvitsee mainostaa missään. Kurssilla keskitytään erityisesti Facebookin mainostoiminnon käyttämiseen ja mainosten luomiseen Facebookissa ja Instagramissa. Kurssin jälkeen ymmärrät, miten Facebookin mainonta toimii, osaat tehdä sitä itse ja osaat myös valvoa työtä, jos ostat Facebook-mainontaa ulkoa. Kurssi kannattaa käydä myös, vaikka jo mainostat Facebookissa, sillä Valtteri saattaa olla siinä sinua parempi.

Facebook-mainonta kerralla kuntoon klo 18-20 on jatkokurssi Facebookin perusteille, ja kannattaa joko omata kokemusta Facebookin käytöstä tai käydä saman päivän peruskurssi alle. Kurssilla otetaan yhden kurssille osallistuvan yrityksen Facebook-tili haltuun, ja tehdään kunnollinen kampanjarakenne mainoksineen. Pääset siis näkemään käytännössä, miten ihan oikeita Facebook- ja Instagram-mainoksia tehdään, ja kuulemaan perusteet, miksi mitäkin tapahtuu. Kurssilla saat hyvän käsityksen siitä, miten digitaalista mainontaa kannattaa johtaa ja hallita.

Koulutus maksaa 30€/hlö/koulutusosuus tai molemmat koulutusosuudet 50€/hlö.

Tapahtuma toteutetaan Zoom-alustalla. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ma 1.2.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 28.1.2021 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Varaudu maksamaan tilaus ilmoittautumisen yhteydessä.