Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jyväskylän Yrittäjät-Sometyöpajat

Jyväskylän Yrittäjät-Sometyöpajat

Aika

18.3.2021 | 12:00 - 15.4.2021 | 11:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

Jäsenille: 10€/hlö/koulutus TAI 20€/hlö/koulutuskokonaisuus. Ei jäsenille 20 €/hlö/koulutus TAI 40 €/hlö/koulutuskokonaisuus
Etäkoulutus

Tule mukaan kehittämään sometaitojasi kolmiosaisen somekoulutuskokonaisuuden avulla!

Jyväskylän Yrittäjät tarjoavat maksullisen koulutuskokonaisuuden, jossa pääset oppimaan selkokielellä perusteita somen käytöstä sekä miten hyödynnät eri somekanavia yrityksesi markkinoinnissa. Kouluttajana toimii somemarkkinoinnin ja myynnin ammattilainen Redesan Oy:n yrittäjä Sanna Jylänki. Koulutukset järjestetään ajan hengen mukaisesti etäyhteyksin. Koulutukset tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille koulutuksen ostaneille.

Milloin ja mitä?

  • 18.3.2021 klo 12-14 Somen perusteet. Mitä someen kannattaa laitaa, miten algoritmit toimivat sekä mikä toimii ja mikä ei. Yleisleikkaus erilaisista kanavista. 
  • 6.4.2021 klo 12-14 LinkedIn ja YouTube aktiivikäyttöön. LinkedIn ja YouTube -kanavien läpikäynti pääteemoittain ja ideoita aktiivikäyttöön yrityksille. Suositus: kanavat kannattaa olla jo käytössä ennen koulutukseen tuloa.
  • 15.4.2021 klo 9-11 Facebook ja Instagram tehokäyttöön. Facebook ja Instagram kanavien läpikäynti ja perusasiat sekä ideoita aktiivikäyttöön yrityksille. Suositus: kanavat kannattaa olla käytössä ennen koulutukseen tuloa.

Hinta? Yrittäjien jäsenenä saat koulutukset jäsenetuhintaan. Koulutukset maksavat jäsenille 10 €/hlö/koulutus TAI kaikki kolme koulutusta yhteensä 20 €/hlö/koulutuskokonaisuus.

Ei jäsenen hinta on 20 €/hlö/koulutus TAI 40 €/hlö/koulutuskokonaisuus. Jos et ole vielä Yrittäjien jäsen, liitty jäseneksi ja pääset nauttimaan jäsenhintaisista koulutuksista! Liity Yrittäjien jäseneksi tästä!

Missä? GoToWebinar-alustalla

Ilmoittaudu mukaan 18.3. järjestettävään Somen perusteet -koulutukseen viimeistään 15.3. mennessä: https://www.lyyti.in/somekoulutus_Jyvaskylan_Yrittajat

Kouluttaja Sanna Jylänki

Redesan Oy:n yrittäjä Sanna Jylänki on innostava rohkaisija, somettaja jo vuodesta 1997. Somemarkkinoinnin ja myynnin parissa yrittäjänä Sanna on touhunnut jo yli 15 vuotta. Sanna rohkaisee yrittäjiä somen pariin selkokielellä ja innostavasti teemalla #uskallanäkyä. Sannan löydät lähes somesta kuin somesta!