Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jyväskylän Yrittäjät - Koulutustallenteet, Sosiaalinen media

Jyväskylän Yrittäjät - Koulutustallenteet, Sosiaalinen media

Aika

1.4.2021 | 9:15 - 20.6.2021 | 0:00

Paikka

Webinaari

Hinta

Jäsenelle: 10 €/hlö tai 20 €/hlö Ei-jäsenelle: 20 €/hlö tai 40 €/hlö
Etäkoulutus

Tekemistä vailla - Kehitä sometaitojasi somekoulutuksien tallenteiden avulla!  

Jyväskylän Yrittäjät tarjoavat edullisesti käyttöösi somekoulutuksien tallenteet, joiden avulla pääset oppimaan selkokielellä perusteita somen käytöstä sekä miten hyödynnät eri somekanavia yrityksesi markkinoinnissa. Tallenteissa kouluttajana toimii somemarkkinoinnin ja myynnin ammattilainen Redesan Oy:n yrittäjä Sanna Jylänki. Koulutukset ovat toteutettu GoToWebinar -alustalla. Tässä oiva tapa päivittää sometaitosi ajan tasalle paikkaa ja aikaa katsomatta!

TALLENTEET

 

  • LinkedIn ja YouTube aktiivikäyttöön. LinkedIn ja YouTube -kanavien läpikäynti pääteemoittain ja ideoita aktiivikäyttöön yrityksille. Suositus: kanavat kannattaa olla jo käytössä ennen koulutukseen tuloa. Kesto n. 2 h.

    Osta tästä: https://www.lyyti.in/LinkedIn_Youtube_Jyvaskylan_Yrittajat

 

  • Facebook ja Instagram tehokäyttöön. Facebook ja Instagram kanavien läpikäynti ja perusasiat sekä ideoita aktiivikäyttöön yrityksille. Suositus: kanavat kannattaa olla käytössä ennen koulutukseen tuloa. Kesto n. 2 h.

    Osta tästä: https://www.lyyti.in/Instagram_Facebook_Jyvaskylan_Yrittajat

 

 

HINTA

Koulutusten tallenteet Yrittäjien jäsenille maksavat 10 €/hlö/koulutus TAI kaikki kolme tallennetta yhteensä 20 €/hlö/kokonaisuus. Tallenteet ovat avoimia myös jäsenyritysten muille työntekijöille jäsenhintaan.
 

Ei jäsenen hinta tallenteille on 20 €/hlö/koulutus TAI 40 €/hlö/koulutuskokonaisuus. Jos et ole vielä Yrittäjien jäsen, liity jäseneksi ja pääset nauttimaan jäsenhintaisista koulutuksista! Liity Yrittäjien jäseneksi tästä!

Koulutukset maksetaan oston yhteydessä. Maksutavat verkkopankit tai visa / Mastercard / Amex / Maestro (Nets). Oston jälkeen saat sähköpostitse vahvistusviestin, joka sisältää linkin tallenteeseen. Tallenteiden kesto on noin kaksi tuntia/tallenne.

NÄIN KATSOT TALLENTEEN

Klikatessasi vahvistusviestin tallenteen linkkiä GoToWebinar-järjestelmä kysyy sinulta nimen ja sähköpostin. Tämä on järjestelmän normaali käytäntö. Tiedot annettuasi pääset katsomaan tallennetta ja palaamaan koulutuksessa käytyihin aiheisiin ja vinkkeihin.

Kouluttaja Sanna Jylänki 

Redesan Oy:n yrittäjä Sanna Jylänki on innostava rohkaisija, somettaja jo vuodesta 1997. Somemarkkinoinnin ja myynnin parissa yrittäjänä Sanna on touhunnut jo yli 15 vuotta. Sanna rohkaisee yrittäjiä somen pariin selkokielellä ja innostavasti teemalla #uskallanäkyä. Sannan löydät lähes somesta kuin somesta!