Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ruokaa & Rupattelua - Sohwitar

Ruokaa & Rupattelua - Sohwitar

Aika

27.10.2021 | 18:00

Paikka

Sohwitar

Hinta

Ruoka ja juoma omakustanteiset
Vapaa-aika

Jyväskylän Yrittäjien lokakuun vapaamuotoinen Ruokaa & Rupattelua järjestetään 27.10. klo 18 alkaen ravintola Sohwittaressa, Piippukadulla. Tule kohtaamaan alueen yrittäjiä, rupattelemaan yrittäjyydestä tai jostain ihan muusta ja nauttimaan maukkaasta ruoasta ilman virallista ohjelmaa. Ruoat ja juomat omakustanteisesti. Sohwitar tarjoaa R&R osallistuville yrittäjille ruoat 15 % alennuksella!

Sohwitar Bar & Bistro on Jyväskylän Lutakossa sijaitseva ravintola, jonka valikoimasta löytyy bistrohenkistä ruokaa, hyvää juomaa ja tunnelmaa. Sohwitar aloitti toimintansa piipun juurella vuonna 2020. https://sohwitar.fi/

Aika: 27.10. klo 18 (ravintola auki klo 22 saakka keittiö 20)
Paikka: Ravintola Sohwitar, Piippukatu 3, 40100 Jyväskylä.

Ilmoittaudu mukaan 20.10. mennessä: https://www.lyyti.in/Ruokaa__Rupattelua__Sohwitar_4654
Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka monelle henkilölle (itsesi mukaan lukien) haluat varata paikat ravintolasta. Hoidamme pöytävarauksen ravintolaan puolestasi. Käyttöömme on varattu ravintolan juhlatila.

Ravintolassa on paikkoja rajoitetusti. Huomioithan, että ravintolassa on myös muita ruokailijoita. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin Jyväskylän Yrittäjien jäsenet kuin alueen muut yrittäjät.

Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinan tai hihaan, käytäthän kasvomaskia. Vältä lähikontakteja. 

Lämpimästi tervetuloa!

Jyväskylän Yrittäjien Ruokaa ja Rupattelua

Ruokaa & Rupattelua on uusi Jyväskylän Yrittäjien jäsenille suunnattu mahdollisuus tavata muita yrittäjiä vapaamuotoisesti, ilman virallista ohjelmaa. Tavoite on tutustua uusiin ja tavata vanhoja tuttuja - jutustellen yrittäjyydestä tai jostain ihan muusta.

R&R toteutetaan jyväskyläläisissä ravintoloissa joka kuukauden viimeinen keskiviikko.