Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ruokaa ja rupattelua - Sohwitar

Ruokaa ja rupattelua - Sohwitar

Aika

27.10.2021 | 18:00

Paikka

Sohwitar

Hinta

Ruoka ja juoma omakustanteiset
Vapaa-aika

Jyväskylän Yrittäjien lokakuun vapaamuotoinen Ruokaa ja Rupattelua järjestetään 27.10. klo 18 alkaen ravintola Sohwittaressa Piippukadulla. Tule kohtaamaan alueen yrittäjiä, verkostoitumaan ja nauttimaan maukkaasta ruosta hyvässä seurassa. Ruoat ja juomat omakustanteisesti. Tilaisuuteen osallistuminen vaatii pöytävarauksen tekemistä ravintolasta. Sohwitar tarjoaa R&R osallistuville yrittäjille ruoat 15 % alennuksella!

Sohwitar Bar & Bistro on Jyväskylän Lutakossa sijaitseva ravintola, jonka valikoimasta löytyy bistrohenkistä ruokaa, hyvää juomaa ja tunnelmaa. Sohwitar aloitti toimintansa piipun juurella vuonna 2020. https://sohwitar.fi/

Aika: 27.10. klo 18 (ravintola auki klo 22 saakka keittiö 20)
Paikka: Ravintola Sohwitar, Piippukatu 3, 40100 Jyväskylä.
Varausohjeet: Varaa pöytä ennakkoon Sohwittaresta p. 040 1240864 tai Varausta tehdessäsi mainitse varauskoodi: Jyväskylän Yrittäjät. 

Ravintolan aukioloajat:
MA-TO 11-14/16-22 (KEITTIÖ 11-14/16-20)
PE 11-23 (KEITTIÖ 11-21)
LA 12-23 (KEITTIÖ 12-21)
SU SULJETTU

Ravintolassa on paikkoja rajoitetusti. Huomioithan, että ravintolassa on myös muita ruokailijoita. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin Jyväskylän Yrittäjien jäsenet kuin alueen muut yrittäjät.

Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinan tai hihaan, käytäthän kasvomaskia. Vältä lähikontakteja. 

Lämpimästi tervetuloa!

Jyväskylän Yrittäjien Ruokaa ja Rupattelua

Ruokaa & Rupattelua on uusi Jyväskylän Yrittäjien jäsenille suunnattu mahdollisuus tavata muita yrittäjiä vapaamuotoisesti, ilman virallista ohjelmaa. Tavoite on tutustua uusiin ja tavata vanhoja tuttuja - jutustellen yrittäjyydestä tai jostain ihan muusta.

R&R toteutetaan jyväskyläläisissä ravintoloissa joka kuukauden viimeinen keskiviikko.