Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke Yhdessä enemmän

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke on Keurusseudun Yrittäjien hallinnoima ja ELY-keskuksen ja Leader-ryhmän Vesuri-ryhmä ry:n rahoittama hanke. Ohessa hankkeen projekteja/tiedotteita aikajärjestyksessä tuorein ylimpänä:

 

24.4.2019

KEURUUN KESÄGALLERIASSA NUKKEKOTINÄYTTELY 10.6.-3.8.2019

 

---------------------------------------------

24.4.2019

KÄDENTAITAJIEN KESÄKAUPPA KEURUULLA 10.6.-3.8.

Tervetuloa kesäisille ostoksille Kädentaitajien Kesäkauppaan! 

-----------------------------------------------------------

08.04.2019

SYÖDÄÄN YHDESSÄ KEURUULLA  LA 17.8.2019

Tervetuloa mukaan koko Keuruun yhteiseen ruokahetkeen!

Keuruun maistuvinta kyläjuhlaa pitkän pöydän ääressä vietetään jälleen la 17.8.  Tule oman eväskorin kanssa tai osta annoksia lukuisista ruokakojuista - myös kotiin vietäväksi! Voit myös nauttia paikallisten ravintoloiden tarjouksista. Lapsille pomppulinna ja oma puuhanurkkaus. Live-musiikkia! Sateen sattuessa ruokapöydät ovat telttakatoksen alla. Ei pääsymaksua.

Tapahtumaan etsitään parhaillaan ruokakojuja. Jos olet kiinnostunut olemaan tapahtumassa mukana myyntikojulla, ota yhteyttä: 

Tapahtuman järjestää Keurusseudun yrittäjät sekä Keuruun Martat.

 

_________________________________________________

18.2.2019

KEURUUN KOKOUSTILAT KARTOITETTU

Oli ryhmäsi iso tai pieni tai rahaa käytettävissä runsaasti tai hieman vähemmän, nyt löytyy Keuruulta jokaiseen tarkoitukseen sopiva kokoustila. Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke keräsi tietoja Keuruun kokoustiloista. Tiedoista koottiin tällä hetkellä 34 kokoustilaa kattava lista. Lista palvelee sekä oman paikkakunnan asukkaita että matkailijoita. Lista löytyy Keuruun Matkailun www.visitkeuruu.fi sivustolta: https://visitkeuruu.fi/fi/palvelu/kokoustiloja-keuruulla/. Kokoustilat löytyvät myös linkitettynä GoKeuruu-mobiilisovelluksesta.

Listaa päivittää Keuruun Matkailu:

_________________________________________________

18.2.2019

KANSAINVÄLINEN RUOKAVIIKKO KEURUULLA MA 25.2.- LA 3.2.

Paikalliset ravintolat viettävät kansainvälistä ruokaviikkoa hiihtoloma-viikolla. 

Tarjolla on paljon herkullisia kansainvälisiä ruokia. Tarjonnasta löytyy amerikkalaista, venäläistä, meksikolaista, välimeren herkkuja, kiinalaista ja paljon muuta. Näitä saatavilla vain ja ainoastaan hiihtoloma-viikon ajan! Kansainvälisen teemapäivän koordinoi Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

_________________________________

05.02.2019

Ystävänpäivänä to 14.2. Keuruulla

Ystävänpäivänä kivaa tekemistä sekä tarjouksia liikkeissä, kahviloissa ja ravintoloissa

Paikalliset yrittäjät ja toimijat ovat jälleen koonneet voimansa Ystävänpäivän 14.2. kunniaksi. Tervetuloa viettämään mukavaa Ystävänpäivää Keuruulle!

_______________________________

31.1.2019

Nyt on yleisön pyynnöstä luvassa lisää ilmaisia koulutuksia:

TO 14.2. CANVA, ALKEET (ilmainen graafinen ohjelma esitteen tai julisteen tekemiseen)

KE 6.3. QUIK, ALKEET (ilmainen työkalu FB-mainosvideon tekemiseen)

TO 7.3. FACEBOOK-MAINONTA -TYÖKALU & MAINONNAN KOHDISTAMISEN, ALKEETTI

12.3. INSTAGRAM, ALKEET

Kaikki kurssit klo 17.30-19.30 Keurusseudun yrittäjien toimistolla (Keuruuntie 16).

Opettajana toimii tuttuun tapaan Taija Santamäki. Paikkoja on 8-10/kurssi, joten ilmoittaudu ajoissa: .

Kursseilla harjoitellaan heti omilla laitteilla, joten näillä kursseilla oppii varmasti! Kurssit sopivat yrittäjille, yhdistyksille, tapahtumajärjestäjille tai kaikille muille paikallisille toimijoille.

Kurssit järjestää Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke. Tervetuloa!

-------------------------------------

14.1.2018

GoKeuruu-mobiilisovellus 

GoKeuruu-mobiilisovellus lanseerattiin noin vuosi sitten Keuruun Hiihdoissa. Sovelluksella on lataajia jo lähes 3000. Uusilla paikallisia yrityksillä, yhdistyksillä & toimijoilla on  mahdollisuus saada näkyvyyttä tässä koko Keuruun omassa sovelluksessa. Notifikaatio-viestillä yrityksesi voi viestiä nopeasti ja tehokkaasti kaikille sovelluksen ladanneille.

GoKeuruu on Keurusseudun yrittäjien, yhdistysten ja Keuruun kaupungin yhteinen mobiilisovellus, josta löytyy koko Keuruun tarjonta vain yhden napinpainalluksen alta. Sovelluksesta löytyvät helposti liikuntapaikat, nähtävyydet, yritykset ja palvelut, tapahtumat, ruokapaikat, vapaa-ajan viettomahdollisuudet jne. Mobiilisovelluksen tarkoituksena on palvella kaupungin omia asukkaita, mutta erityisesti matkailijoita löytämään paremmin paikallista tarjontaa ja palveluita.

GoKeuruu-mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi.

GoKeuruu on paikallisen ohjelmointitoimiston, TeraKuun, käsialaa. Sovelluksen paikallisina puuhamiehinä ovat toimineet Keurusseudun Yrittäjät sekä Keuruun kaupunki. Go Keuruu-mobiilisovelluksen suunnittelua on ollut tukemassa ja koordinoimassa Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke Yhdessä enemmän. 

Lisätietoja: www.gokeuruu.fi tai sähköpostitse .

--------------------------------------

30.11.2018

Joulukauden avajaiset Keuruulla pe 30.11.:

Koko perheen jouluinen juhla avasi Keuruun joulukauden 30.11. Lämpimiä juomia, nuotion tuoksua, jouluisia herkkuja, lapsille puuhaa, joululahjaideoita, joulupukin konttori, Lucia-kulkue, valaistujen traktoreiden ajonäytös, tunnelmallista yhdessäoloa, ilotulitus ja nauhanleikkaus-tilaisuus Keuruuntien uusimisen kunniaksi - näistä oli tämän vuoden Joulukauden avajaiset tehty. 

Paikalliset yrittäjät ovat suunnitelleet mukavan jouluyllätyksen kaikille GoKeuruu-mobiilisovelluksen ladanneille. Kaikki sovellukseen rekisteröityneet saavat 5 KEURON jouluedun, joka on käytettävissä KEURO-kampanjassa mukana olevissa yrityksissä. Yrittäjät toivoivatkin tempauksen avulla ihmisten käyttävän enemmän paikallisia palveluita joululahjahankinnoissa.

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke oli myös koordinoimassa yleistä anniskelu-alue lupaa ja nyt ensimmäistä kertaa Keuruun Keskusaukiolla päästiin nauttimaan jouluisia, lämpöisiä Gluehwein-juomia keskieurooppalaisten joulumarkkinoiden tapaan.

 

26.11.2018

Paikallisten kädentaitajien Joulukauppa

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke oli jälleen suunnittelemassa ja toteuttamassa Kädentaitajien Joulukauppaa Keuruuntielle. Joulukauppa oli avoinna ma 26.11. - la 22.12. 

Joulukaupassa oli myynnissä peräti yhdentoista kädentaitajan töitä. Suurin osa toimijoista on paikallisia, mutta muutama toimija on tällä kertaa myös Keuruun ulkopuolelta. Uusia porukassa on mm. Ipana Aitta, joka tekee uniikkeja lastenvaatteita kierrätysmateriaaleista. Usein toivottuja nuken- ja Barbien vaatteita on taitavasti ommellut Pirjo Ritvanen, Saana Hernesniemi on puolestaan tehnyt keraamisia astioita ja Marjatta Pakarinen taikoi jouluisia leivonnaisia mukaan ostettaviksi.

Valikoimissa on lahjatavaroita moneen lähtöön mm. jouluisia koristeita ja käyttöesineitä, puuleluja- ja töitä, tilkkutöitä, nuken- ja Barbien vaatteita, värikkäitä lasi ja -lahjatavaroita, lasten vaatteita, koristevalutöitä sementistä, keraamisia astioita, jouluisia leivonnaisia ja paljon muuta.

--------------------------

21.11.2018

Yhteinen Black Friday-teemapäivä

Tervetuloa edullisille Black Friday-ostoksille Keuruulle!

 

-----------------------------------------------------------

08.11.2018

Keurusseudun jouluinen leimapassi-kampanja

Käytä paikallista palvelua ja osallistu samalla arvontaan, jossa palkintoina lahjakortteja 3000 euron arvosta!

Kerää 4 leimaa eri liikkeistä passiin. Leiman saa 20 euron ostoksesta (liikekohtainen). Kun passi on täynnä se osallistuu arvontaan.

1. Palkinto: Lahjakortteja liikkeisiin 500,- arvosta

2.-3. Palkinto: Lahjakortteja liikkeisiin 300,- arvosta

4. palkinto: Suur-Keuruun vuosikerta 174,-

5.-14. Palkinto: Lahjakortteja liikkeisiin 100,- arvosta

sekä runsaasti yksittäisiä lahjakortteja yht 720,- arvosta.

Passeja jaetaan mukana olevista liikkeistä tai voit leikata sen Suur-Keuruussa olevista lehtimainoksista to 8.11. tai to 13.12.

Tämän uuden leimapassi-kampanjan järjestää Keurusseudun yrittäjät ja sitä koordinoi Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke. Kampanjan mahdollistavat Rinta-Joupin Autoliike Oy, POP Pankki Keuruu, Suur-Keuruu sekä kaikki mukana olevat yritykset.
Tervetuloa nauttimaan paikallisista palveluista!

 

---------------------------------------------------------

29.10.2018

Piristystä syksyyn: Keuruun Menu-päivä pe 2.11.

Jos syksyn pimeyteen ja harmauteen kaipaa piristystä, voi piipahtaa Keuruun Menu-päivässä. Paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa on teemana herkulliset kolmen ruokalajin menut, jotka ovat tarjolla vain kyseisenä teemapäivänä eli perjantaina 2.11.

Keuruun ensimmäisessä Menu-tapahtumassa ovat mukana mm. seuraavat kahvilat ja ravintolat (menut liitteessä):

Maalaisvakka: Kolmen sortin kahvittelu-hetki

Kahvila-Konditoria Satumaa: Kolmen ruokalajien lounas

Bistro-Otto: Kolmen ruokalajin illallinen

Rock Bike: Kolmen ruokalajin illallinen

Pappilan Taverna: Kolmen ruokalajin illallinen

Ravintoloihin suositellaan varausta etukäteen.

Keuruun Menu-päivää koordinoi Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

------------------------------------------------------------------------------------

22.10.2018

Halloween-jännitystä ja hupia lapsille Keuruulla pe 26.10.

Keuruun Halloween-teemapäivänä voi osallistua pikku-noidan hämähäkkiralliin, kuulla jännittäviä kummitusjuttuja ja yrittää ratkaista vaikka muumion arvausleikkiä. Paikalliset yrittäjät ja toimijat ovat yhdistäneet voimansa ja järjestävät jälleen yhdessä Halloween-aiheisen teemapäivän Keuruulla perjantaina 26.10.

Useissa liikkeissä on tarjolla aikavälillä klo 14.00-18.00 ilmaisia Halloween-yllätyksiä lapsille ja lapsenmielisille. Päivästä voi nauttia myös kahviloiden ja ravintoloiden tarjousten myötä. 

Keuruun uimahallissa järjestetään jännittävän jäätävää uintitunnelmaa. Keuruun kirjastossa puolestaan löytyy tarjontaa kummitussatu-bingosta ja askartelusta aina kummitusjuttuhetkiin asti.
Halloween-teemapäivää koordinoi Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

 

-----------------------------------------------------------------------------

27.9.2018

Ilmainen Instagram-kurssi ke 24.10. klo 17.30.

Oletko jäänyt some-junasta? Tarvitsetko uuden viestintä-/markkinointikanavan? 

Nyt on helppo aloittaa, kun osallistut Instagram-koulutukseen ke 24.10. klo 17.30-19.30 Keurusseudun yrittäjien toimistolla, Keuruuntie 16. Kurssilla käydään läpi Instan perusteet latauksesta alkaen. Opettajana toimi Taija Santamäki. Ilmoittautumiset viimeistään 23.10. osoitteeseen toimisto@keurusseutu.fi . Tällä kurssilla tulee olla oma älypuhelin mukana, jotta voit harjoittella heti paikan paällä.

Kurssi on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille tai muille toimijoille, joten tervetuloa rohkeasti mukaan!. Max 10 paikkaa. Kurssi on ilmainen

Kurssin järjestää Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

-------------------------------------------------------------------------------------------

27.9.2018

Haluatko järjestää nettikyselyn? Tai arvonnan? Haluatko kerätä palautetta ammattitaitoisesti?

Ilmainen Google Forms-koulutus to 11.10. klo 17.30

Malli: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ3XnZsqS2TfKCIZc1HiA_n4PbuYlqWMsVyv39IAjdiLvsAw/viewform?c=0&w=1

Nyt voit oppia tekemään tällaisen kyselyn itse, kun osallistut ilmaiseen Google Forms-koulutukseen to 11.10. klo 17.30-19.30 Keurusseudun yrittäjien toimistolla (Keuruuntie 16). 
Ilmoittautumiset viimeistään ke 10.10.
Kurssilla tulee olla oma tietokone mukana, jotta voit tehdä ensimmäisen kysely-/arvontalomakkeesi jo paikan päällä!

Google Forms on Googlen kehittämä sovellus, jossa voi luoda kyselylomakkeita verkossa. Niihin myös vastataan selaimella. Forms on osa Googlen tekstinkäsittelyohjelmaa Docsia ja se on erittäin helppokäyttöinen - opit sen varmasti tällä kurssilla!

Kurssi on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille tai muille toimijoille, joille on tarvetta kyselylomakkeiden tekemiseen. 
Kurssin järjestää Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

 

--------------------------------------

27.9.2018

Haluatko oppia tekemään helppoja mainosvideoita omaa some-näkyvyyttäsi elävöittämään? Tarjolla ilmainen Quik-koulutus ke 10.10. klo 17.30. Klikkaa videota alla, niin tiedät millaisista videoista on kyse.

Kurssi pidetään Keurusseudun yrittäjien toimistolla, Keuruuntie 16. Kurssilla käydään läpi videon tekemisen perusteet. Opettajana toimi Taija Santamäki. Ilmoittautumiset viimeistään 9.10. osoitteeseen . Kurssi on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille tai muille toimijoille, jotka tarvitsevat tätä tiedotuksessaan. Tule rohkeasti mukaan!. Max 10 paikkaa. Kurssi on ilmainen

Kurssin järjestää Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke

----------------------------------------------

11.9.2018

Oletko jäänyt some-junasta? Tarvitsetko uuden viestintä-/markkinointikanavan? 

Nyt on helppo aloittaa, kun osallistut Instagram-koulutukseen to 20.9. klo 17.30-19.30 Keurusseudun yrittäjien toimistolla, Keuruuntie 16. Kurssilla käydään läpi Instan perusteet latauksesta alkaen. Opettajana toimi Taija Santamäki. Ilmoittautumiset viimeistään 19.9. osoitteeseen  . Tällä kurssilla tulee olla oma älypuhelin mukana, jotta voit harjoittella heti paikan paällä.

Kurssi on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille tai muille toimijoille, joten tervetuloa rohkeasti mukaan!. Max 10 paikkaa/kurssi.

Kursin järjestää Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

--------------------------------

28.8.2018

Tervetuloa mukaan ilmaiselle Canva-kurssille oppimaan esitteen tai julisteentekotaitoa! Canva on ilmainen graafinen nettiohjelma, jota on todella helppo oppia käyttämään. Kurssi sopii yrittäjille, yhdistyksille, tapahtumajärjestäjille ja kaikille muille, jotka tarvitsevat esitteen- tai julisteentekotaitoa.

Kurssiajat:
ke 5.9. klo 17.30-19.30 (aloittelijat)
tai
ke 12.9. klo 17.30-19.30 (aloittelijat)
ke 19.9. klo 17.30-19.30 (edenneet)

Opettajana toimii Taija Santamäki. 

Ilmoittautumiset viim. ti 4.9.2018 osoitteessa:  . Jokaiselle kurssille mahtuu 10 henkeä. Lisäkursseja järjestetään toivottaessa.

Ota kurssille oma tietokoneesi mukaan, jotta voit harjoitella julisteentekoa heti paikan päällä!

Kurssin järjestää Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke. 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.8.2018

Kesän maistuvin kyläjuhla

Syödään yhdessä la 18.8.2018 klo 16-20
Keuruun keskusaukiolla

Koko kylän yhteinen piknik pitkän pöydän ääressä koko iltapäivän. Tule oman eväskorin kanssa tai osta annoksia lukuisista ruokakojuista - myös kotiin vietäväksi! Voit myös nauttia paikallisten ravintoloiden herkullisista tarjouksista.

Ei pääsymaksua! Sateen sattuessa kaikki istumapaikat ovat telttakatoksen alla.

Keskusaukiolla mm.:
- Keuruun Marttojen kakkupuoti & kakkuarvonta
- RoppiLaxin loimulohi sörsselikastikkeella
- Pappilan uunipotut savuporo- ja lohitäytteillä ja salaattia
- Afganistanilaisia lihapullia ja pastaa

- Rock Biken hampurilaisateriat
- Satumaan Ainon kanapaella ja kasvissosekeitto, grillimakkaraa
- Rautasten Marttojen salaattibaari
- Juustosopin juustolautanen ja piknik-pikari (juustopaloja)
- Keuruun Partiolaisten vohvelikahvila & mutakakkuja
- Nature Paavolan koivunmahlajuomat, villiyrtit ja vihersmoothiet, koivunmahlajälkiruokia
- Leipäauton leipäherkkuja ja leivonnaisia
- Raili Kallisen karjalanpiirakoita
- munkkeja, kuppikakkuja
Ja paljon muuta!

Ravintoloissa:
- Bistro Otto: Grilli kuumana
- Kiinalainen ravintola Hong Fa: Buffet 10,- koko päivän
- Pizzeria La Mel: Ilmainen juoma aterian yhteydessä (klo 16-20)

- Rock Bike: Grilli kuumana alk. klo 18.00

Lapsille pomppulinna ja oma puuhanurkkaus!

Live-musiikkia: Keuruun pelimannit & Hilda Syrjä ja Alfred Häkkinen.

Tervetuloa viihtymään! Näissä juhlissa ei tarvitse syödä yksin!

Järjestäjä:
Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke ( ) &
Keuruun Martat

 

________________________________________________________

10.8.2018

Jatkoa Elina Rämön näyteikkuna-taiteelle. Kesällä 2017 Elina Rämö maalasi ensimmäisen 5-osaisen ikkunataideteoksen piristämään keskustan tyhjiä näyteikkunoita ja nyt maalaus sai jatkoa. Ikkunataidetta voi käydä ihastelemassa Keuruuntie 5.

Ikkunataidetta koordinoi Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

-------------------------------------

10.7.2018

Lähitori Keuruun Markkinoilla

Nyt voi Keuruun Markkinoilla ostaa lähellä tuotettua / tehtyä. Tervetuloa ostoksille Lähitorille Kivikoulun katoksen alle!

Lähitorin järjestää Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

3.7.2018

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke koordinoi Superarvonnan GoKeuruu-sovellukseen. Paikalliset yrittäjät lahjoittivat palkintoja noin 1800,- arvosta. Tavoitteena oli houkutella kesämatkailijoita lataamaan sovellus sekä tutustumaan paremmin Keuruun tarjontaan  Vastausaikaa Surperarvonnassa oli koko heinäkuun ajan 31.7.2018 asti. Lisätietoja sovelluksesta: www.gokeuruu.fi.

 

----------------------------------

24.6.2018

Heinähypistelyt Keuruulla to 25.6.2018

Ohjelmassa ulkomyyntiä ja tarjouksia musiikin tahtiin sekä pientä puuhaa myös perheen pienimmille.

Ulkomyyntiä kauppojen edustalla
- Myynti-/esittelypaikkoja myös Keskusaukiolla 
- Klo 10.00-12.00 live-musiikkia: Keurusseudun Pelimannit (Kahvila-konditoria Satumaa), Duo Hilda Syrjä/Alfred Häkkinen sekä Soiton Paikka-muusikkoja kiertelevät keskustassa)
- Lapsille: klo 12-15 ratsastusta Miniponi Albertilla sekä kasvomaalausta  Keskusaukiolla
- klo 14.00-14.15  Koiratanssi-esitys  Keskusaukiolla (sateella Ostolan tasanteella)
- Amerikanraudat esittäytyvät
- Ja kaikkea muuta kivaa!

Heinähypistelyt-teemapäivää koordinoi Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

------------------------------------------------------------------------------------

14.6.2018

Keuruun Kesägallerian avajaiset

Keuruun Kesägallerian Minun Marimekkoni-näyttelyn avajaisia vietettiin 14.6.2018. Näyttelyssä esillä ihmisten Marimekko-muistoja ja tarinoita vuosien takaa. Keuruun Kesägalleriassa myös Kädentaitajien Kesäkauppa sekä Liisi Valjuksen nukkenäyttely.

14.5.2018

Minun Marimekkoni-näyttely Keuruun Kesägalleriassa

Minun Marimekkoni”- näyttely kutsuu kesämatkailijoita Keuruulle 14.6.-5.8.2018. Näyttelyssä esitellään ihmisille tärkeitä Marimekko-muistoja vuosien varrelta.

Näyttelyssä on esillä Marimekon vanhoja kankaita, vaatteita sekä muita nostalgisia Marimekko-tuotteita. Idea Minun Marimekkoni-näyttelyyn syntyi Antti Hautaniemen omistamista vanhoista Marimekko-kankaista. "Ideaa kehitellessä nousi esille, että varmasti monilla muillakin on itselle tärkeitä Marimekko-muistoja ullakkojen kätköissä ja nyt on tarkoitus tuoda näitä muistoja esille kokonaisen näyttelyn verran” kertoi Tiina Sammallahti, Kaupan keskus Keuruu-kehittämishankkeen projektipäällikkö.”Kesägallerialla haluamme tuoda elämää tyhjiin liiketiloihin ja samalla houkutella myös lisää kesämatkailijoita Keuruulle”.

Näyttelyä tulee järjestämään keuruulainen Mindi Pekola, 28-vuotias muotisuunnittelija. “Haluan näyttelyssä saada vanhat kankaat arvonsa mukaisesti kauniisti esille ja luoda tilaan erilaisia Marimekko-nurkkauksia/sisustusmiljöitä”, valottaa Pekola jo nyt liikkeen visuaalista ilmettä. “Suomalaisilla on tuhansia Marimekko-muistoja kerrottavanaan. Keräämme muistoja kuvineen ympäri Suomea ja koostamme niistä näyttelyssä pyörivän filmin.  Näin saamme jaettua yhteistä Marimekko-kokemusta kaikille eteenpäin”, kertoo Pekola. “Minulle itselleni tärkeä Marimekko-muisto on ensimmäinen kesätyöpaikkani Marimekon liikkeessä Keuruulla, jossa halusin ensimmäisen palkkani Marimekko-verhokankaana. Verho on minulla edelleenkin tallella” kertoo Pekola esimerkkinä omista Marimekko-muistoistaan.

Omia Marimekko-muistoja kuvineen voi käydä lataamassa Facebook-osoitteessa: www.facebook.com/keuruunkesagalleria tai lähettää sähköpostiosoitteeseen . Tule mukaan osallistumaan näyttelyn tekemiseen ja kerro kuvan kanssa oma tärkein Marimekko-muistosi!

Minigalleriassa on lisäksi esillä paikallisen nukketaiteilijan, Liisi Valjuksen, nukkenäyttely teemalla Keskiaika! - Pukujen historiaa pienoiskoossa.

Esillä on parikymmentä nukkea, jotka esittävät naisia ja miehiä Kaarle Suuresta 800-luvulta 1400-luvun loppuun. Nämä henkilöt vaikuttivat omaan aikaansa ja pukumuodin muutoksiin.

Minun Marimekkoni-näyttely, Kädentaitajien Kesäkauppa sekä Liisi Valjuksen nukkenäyttely ovat avoinna to 14.6.- su 5.8. 2018. Kesägalleria löytyy osoitteesta Keuruuntie 19. Keuruun Kesägallerian taustavoimina toimivat Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke, Keuruun Kulttuuritoimi, Keuruun Museo, Marikaisa sekä lukuisia muita paikallisia aktiivisia toimijoita.

14.6.2018

Kädentaitajien Kesäkauppa Keuruun Kesägalleriassa

Kesä on virallisesti käsillä kun paikalliset kädentaitajat avaavat oman kesäkauppansa. Avajaisia vietetään torstaina 14. kesäkuuta klo 10.00 osoitteessa Keuruuntie 19 (entinen Nordean liiketila). Liike on auki koko kesän elokuun 5. päivään saakka.

“Tänä kesänä liikkeemme on avoinna samoissa tiloissa Minun Marimekkoni-näyttelyn sekä Liisi Valjuksen nukkenäyttelyn kanssa ja toivomme, että liikkeeseemme löytävätkin paikallisten asiakkaiden lisäksi myös paljon matkailijoita. Yhdessä muiden toimijoiden kanssa tavoitamme enemmän asiakkaita”, kertoo Sinikka Salmi (Koruisa) kädentaitajista. “Liikkeemme valikoimissa on tänä kesänä paikallisia design-lamppuja, hopea- ja lasikoruja, lastenvaatteita, mattoja, pellavamekkoja ym. -tuotteita ja tilkkutöitä jne” kertoo puolestaan Hanne Paananen (Hannen tekosia) Kesäkaupan tarjonnasta  

“Paikallisilla kädentaitajilla ja koko Kesägallerialla on suuri merkitys paikkakunnan tyhjien liiketiloijen elävöittäjinä” kiittelee Kaupan keskus Keuruu-kehittämishankkeen projektipäällikkö Tiina Sammallahti. “Koko keskusta näyttäytyy kiinnostavampana ja vireämpänä matkailijoille. Ja parasta on tietysti se, jos saadaan matkailijat ostamaan paikallisia tuotteita.”

Kesäkaupassa on myynnissä seitsemän paikallisen kädentaitajan töitä. Mukana ovat mm. Airi Kauppala, Hannen Tekosia, Hopeaseppäsi, Koruisa, PALMA&HIPPA, Pellava-Akka, Wool Gertrude

Kädentaitajat toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi kesäisille ostoksille Kesäkauppaan.

Kädentaitajien Kesäkaupan on koordinoinut Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

--------------------------------------------------------------------------------------------

5.5.2018

 

Keuruulla Kajahtaa-teemapäivä siivittää kevääseen:

Ohjelmassa Muotinäytös, Koirien Match-show, peräkonttikirppis sekä Keuruulla kajahtaa-tarjouksia paikallisissa liikkeissä

Keuruulla kajahtaa- kaupallinen teemapäivä järjestetään tänä vuonna 4.-5.5. Lauantaina 5.5. järjestetään entisen Nordean tiloissa (Keuruuntie 19) paikallisten vaatealan yrittäjien yhteinen muotinäytös sekä entisen K-kaupan parkkipaikoilla on luvassa koirien Match-show sekä entisen K-kaupan parkkihallissa peräkonttikirppis.

Päivä starttaa klo 11.00 Keuruun partiolaisten järjestämällä peräkonttikirppiksellä, Kello 12.00 ovat kaikki muodista kiinnostuneet tervetulleita entiseen Nordean liiketilaan. Paikalliset vaatealan yrittäjät ovat yhdistäneet voimansa ja ovat koonneet monipuolisen muotinäytöksen paikkakuntalaisten iloksi eli luvassa on hieno kattaus paikallisesta vaatetarjonnasta. Muotinäytöksen aloittaa Keuruun Naisvoimistelijoiden esitys, jonka jälkeen ohjelmassa on koiratanssiesitys. Sitten punaisen matolle astelevat eri vaateliikkeiden mallit esittelemään kevään asukokonaisuuksia.. Mallien lisäksi punaiselle matolle astelee myös Keuruun Kennelkerhon koiria.

Klo 13.00 on vuorossa koirien Match-show entisen K-kaupan parkkipaikoilla. Match-show´n järjestää Keurusseudun kennelkerho. Match-showhun voi osallistua kaikki koirat, niin sekarotuiset kotikoirat kuin maailman luokan näyttelytähdet. Moni näyttelyissä käyvä koira käy harjoittelemassa ennen viralliseen näyttelyyn osallistumista näissä tapahtumissa. Osallistumisen ehtona on, että koiralla on voimassa olevat rokotukset ja nämä tarkistetaan jokaiselta ennen tapahtumaan osallistumista. On myös hyvä muistaa, vaikka koira ei osallistuisikaan Match- showhun, että koiralla on voimassa olevat rokotukset, jos tulee katsomaan tapahtumaa.

Match-showhun pääsee ilmoittautumaan paikan päällä. Ilmoittautuminen alkaa n. 1-1½ tuntia ennen itse kehien alkua. Match-showsissa on yleensä erilaisia luokkia eri kokoisille koirille eli löytyy pienten koirien pennut, isojen koirien pennut, pienet koirat ja isot koirat. Mukana on myös lapsi- ja lelukoira-osuus, jonne lapsi voi tuoda mukanaan oman lelukoiransa ja esittää sen tuomarille. Ja tottakai tässäkin kilpailussa palkitaan Match-shown kauneimmat koirat! Hinta 5e paitsi, lelukoirakisaan 1e. Paikalla pidetään myös kotikoirille temppukisa. Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys pitää esittelypöytää samoin kuin koiraharrastajat. Lisätietoja koira-tapahtumasta:

Sateen sattuessa Match-show pidetään entisen K-kaupan parkkihallissa, joten sadesää ei pääse häiritsemään tapahtumaa. 

Lisätietoja ja paikkavaraukset Keuruun partiolaisten peräkonttikirppikseen:

Tapahtuman taustavoimina toimivat Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke, Keuruun Kennelkerho sekä Keurusseudun partiolaiset sekä lukuisia muita paikallisia toimijoita.

-------------------------------------------------

4.4.2018

Tapahtumatiedotus-koulutus to 12.4. klo 17.30


Sattuiko tapahtumasi päällekäin toisen tapahtuman kanssa? Järjestitkö tapahtuman, mutta kukaan ei tiennyt siitä? Ota nyt kaikki tapahtumatiedotusvälineet haltuun:

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke järjestää Tapahtumatiedotus-koulutuksen to 12.4. klo 17.30 (Keurusseudun yrittäjien toimisto, Keuruuntie 16)

Koulutuksessa käydään läpi erilaisia tiedotuskanavia, joita voit hyödyntää tapahtumatiedotuksessasi esim. tapahtumasuunnittelukalenterin päivittäminen, lehdistötiedotteen kirjoittaminen, Menoinfo, Keuruu Fan Club, GoKeuruu, keskustan valotaulu, tapahtuman luominen FB:ssä sekä paljon muuta.

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, yhdistyksille tai tapahtumajärjestäjille, jotka järjestävät satunnaisesti tai säännöllisesti tapahtumia.

Kouluttajina toimivat Tiina Sammallahti (Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke) ja Jani Teppo (Tuki.Guru). Ilmoittautumiset viim. ke 11.4. osoitteeseen:   . Koulutuksessa on 10 paikkaa, joten ilmoittaudu ajoissa.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

4.4.2018

GoKeuruu-mobiilisovelluksen koulutus- & infotilaisuus ma 16.4.

GoKeuruu-mobiilisovelluksen koulutus-/tiedotustilaisuuksia järjestetään seuraavasti:

ma 16.4. klo 17.30-19.30 Liikelataamossa, Keuruun Keilahallissa.

Teemoina ovat notifikaatiot, yritysten kanta-asiakkuudet ja nopea kommunikointi asiakkaille (esim. vapaat hoitoajat, ylijäämä ravintola-annokset jne.) Nyt on loistava tilaisuus oppia lisää mobiilisovelluksen tarjoamista mahdollisuuksista!

Tilaisuus on tarkoitettu jo mukana oleville yrityksille/yhdistyksille, mutta sopii hyvin myös uusille toimijoille.

Sovelluksesta on kertomassa Jukka Kuusisto ja Jouni Jeulonen ohjelmointiyritys TeraKuusta. Ilmoittautumiset sähköpostiin:     
Tervetuloa mukaan!

GoKeuruu-sovellusta on ladattu jo lähes 1500 kertaa. Lisätietoja sovelluksesta: www.gokeuruu.fi

----------------------------------------------------------------------

3.3.2018

Naistenpäivänä kaupallinen teemapäivä Keuruulla!

------------------------------------

25.2.2018

Koulutus- & infotilaisuus ma 12.3.

GoKeuruu-mobiilisovelluksen koulutus-/tiedotustilaisuuksia järjestetään seuraavasti:

ma 12.3. klo 17.30-19.30 Vanha Pappila, Pappilan pääsali alakerrassa

Teemoina ovat notifikaatiot, yritysten kanta-asiakkuudet ja nopea kommunikointi asiakkaille (esim. vapaat hoitoajat, ylijäämä ravintola-annokset jne.) Nyt on loistava tilaisuus oppia lisää mobiilisovelluksen tarjoamista mahdollisuuksista!

Tilaisuus on tarkoitettu jo mukana oleville yrityksille/yhdistyksille, mutta sopii hyvin myös uusille toimijoille.

Sovelluksesta on kertomassa Jukka Kuusisto ja Jouni Jeulonen ohjelmointiyritys TeraKuusta. Ilmoittautumiset sähköpostiin:   
Tervetuloa mukaan!

GoKeuruu-sovellusta on ladattu jo lähes 1400 kertaa. Lisätietoja sovelluksesta: www.gokeuruu.fi

----------------------------

20.2.2018

Yhteismainosesite 2018 valmistunut

Uunituore yhteismainosesite 2018 on nyt liikenteessä. Tarjouskupongit ovat voimassa peräti tammikuun loppuun 2019, jotta esitettä voidaan jakaa useissa tapahtumissa pitkin vuotta. Nämä tarjoukset ovat niin edullisia, ettei niitä voi ohittaa. Esitteessä olevan kartan avulla löydät helposti perille!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

13.2.2018

Ystävänpäivänä "Kaksi yhden hinnalla"-tarjouksia Keuruulla 14.2.

Ystävänpäivän kunniaksi ovat keuruulaiset yrittäjät tehneet tarjouksia motolla "Kaksi yhden hinnalla"! Ota mukaan ystäväsi, rakkaasi tai vaikka työkaverisi ja tule viettämään mukavaa ostospäivää Keuruulle 14.2.!

Ystävänpäivää koordinoi Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

----------------------------------------------------------------------------

28.1.2018

Go-Keuruu-mobiilisovellus julkaistiin Keuruun Hiihdoissa 28.1.

(kuva Esko Soini)

Keuruulaisilla on jälleen yksi syy lisää olla ylpeitä aktiivisesta kotiseudustaan. Aikaansaava paikkakuntamme, on vuoden yhteistyön tuloksena saanut oman GoKeuruu-mobiilisovelluksen. 

Sovelluksella voivat sekä kaupunki että alueen kaikki yrittäjät ja yhdistykset tiedottaa toiminnastaan ja palveluistaan. Jokaisella palveluita tuottavalla taholla on sovelluksessa oma kortti ja omat tiedotteet, joita kukin päivittää ja ylläpitää itse. Näin saadaan ylläpidettyä kaikki tieto ajantasaisena. Kaikki kiinnostavat kohteet löytyvät listattuna lähimmästä kauimpaan. Sovellus on käyttäjille täysin ilmainen.

Sovelluksen taustavoimina ovat Keurusseudun Yrittäjät, Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke Yhdessä enemmän, Keuruun kaupunki sekä sovelluksen innovaattorina ja toteuttajana paikallinen ohjelmointiyritys TeraKuu Oy.

GoKeuruu-kakkua olivat leikkaamassa vas. Tapani Paasu (Keurusseudun yrittäjien puheenjohtaja), Tiina Sammallahti (projektipäällikkö Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke), Hannu Mars (Keuruun kaupunginjohtaja), Jukka Kuusisto (TeraKuu, hallituksen puheenjohtaja), Heli Peltola (vapaa-aikapäällikkö, Keuruun kaupunki), Jouni Jeulonen (TeraKuu, sovellusasiantuntija)
 --------------------------------------------------------------

20.1.2018

Tapahtumasuunnittelukalenteri lanseerattu!

Tapahtumasuunnittelukalenteri lanseerattiin tammikuussa 2018. Kalenterin tarkoituksena on helpottaa tapahtumajärjestäjien suunnittelua, etteivät tapahtumapäivät satu päällekkäin. Myös yrittäjät näkevät tapahtumapäivät etukäteen ja voivat suunnitella omia kampanjoitaan riittävästi etuajassa. Tapahtumasuunnittelukalenteri löytyy Keurusseudun yrittäjien nettisivuilta kohdasta Tapahtumat/tapahtumanjärjestäjät.

Tapahtumasuunnittelukalenterin koordinoi Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke.

 

--------------------------------------------------------------

15.1.2018

Canva-koulutuksia

Kaupan keskus Keuruu järjestää 3 Canva-koulutusta . Canva on ilmainen, erittäin helppo nettipohjainen esitteiden ja julisteiden suunnitteluohjelma. Kurssi sopii niille, jotka työssään tai harrastuksessaan tarvitsevat julisteen tai esitteentekotaitoa, mutta ei ole mahdollisuutta käyttää mainostoimistoa. Canvakoulutusten päivämäärät ovat to 25.1., to 1.3. ja to 8.3.

--------------------------------

19.11.2017

Joulukauden avajaiset Keuruulla pe 1.12.

Perinteisiä Joulukauden avajaisia vietetään Keuruun Keskusaukiolla tänä vuonna perjantaina 1.12. klo 14.00-18.30.

Myyntikojut avaavat ovensa jo iltapäivällä klo 14.00. Luvassa on riisipuuroa, Suomi100-vohveleita, Keuruun Naisvoimistelijoiden leivonnaisia, grillimakkaraa, joulutorttuja yms. herkkuja. Keuruun kaupunki tarjoaa lapsille ilmaisen pomppulinnan. Primo Median vuoden tuotteeseen digipainettuun lasiin pääsee myös tutustumaan paikan päällä sekä ostamaan punkinkonttiin vaikka paikallisten käsityöläisten luomuksia.

Joulupukki saapuu klo 16.30 Keuruun Naisvoimistelijoiden Lucia-kulkueessa. Urpo ja Turpo viihdyttävät lapsia ja joulupukille voi käydä kertomassa lahjatoiveensa Joulupukin omassa konttorissa klo 16.30-18.00. Joulukauden avauspuheen pitää klo 17.30 kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Puro. Jouluisen illan kruunaa upea ilotulitus klo 18.00.

Tervetuloa mukaan viihtymään koko perheen voimin! 

_________________________________________________________________________________________

19.11.2017

Yhteinen Black Friday Keuruulla  pe 24.11.2017

Yhteistä Keuruu Black Friday-päivää vietetään perjantaina 24.11. Luvassa on rajuja tarjouksia joka tunti ja lisää tarjouksia liikkeissä pitkin päivää. Peräti 17 yritystä on lähdössä mukaan tähän uuteen yhteiseen teemapäivään. Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke koordinoi Black Friday-teemapäivää.

_________________________________________________________________________________________

19.11.2017

Kädentaitajien Joulukauppa Keuruulle 24.11.-23.12.2017

Paikalliset kädentaitajat avasivat oman Joulukaupan 24.11.2017 osoitteessa Keuruuntie 10 (ns. entinen kenkäliike). Liike on auki koko joulunalusajan joulukuun 23. päivään saakka.

Tällä kertaa kädentaitajien Joulukaupasta löytyy myös paikallista taidetta, sillä Keuruun Taiteilijaseura järjestää samoissa tiloissa myyntinäyttelyn. Joulukaupasta löytyy myös Keuruun Taiteilijaseuran tekemiä iloisia käsitöitä ja muuta mukavaa pukinkonttiin. Joulunalusiltoina voi käydä ihailemassa Taiteilijaseuran taidetta Joulukaupan ikkunoissa.

Kädentaitajien Joulukauppaa on ollut koordinoimassa Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke Yhdessä enemmän.

___________________________________________________________________________________________

2.11.2017

Keuruu kylässä: yrityksille näkyvyyttä Jyväskylässä


KeuPa HT:n Mestis-kotiottelu pelataan Jyväskylän Liigahallissa LähiTapiola –Areenalla perjantaina 8.12.2017. KeuPa HT kohtaa klo 18.30 alkavassa ottelussa Kokkolan Hermeksen.

Keuruulaisilla yrityksillä on ottelussa mahdollisuus tarjota asiakkailleen jotain uutta  ja olla samalla esillä esim. omalla yritys-ständillä. Myös näkyminen ja kuuluminen jäähallin LED-näytöillä, mediakuutiolla ja kuulutuksissa on mahdollista tässä keuruulaisten omassa tapahtumassa.

Keuruun kaupunki panostaa tähän tapahtumaan kutsumalla oppilaitosten rehtoreita infotilaisuuteen, jossa kerrotaan harjoittelu- ja työmahdollisuuksista Keuruulla.

Kaikki pääsylipun lunastaneet saavat lisäksi 5,- arvoisen Keuro-setelin, joka on voimassa 1.-24.12. mukana olevissa keuruulaisissa liikkeissä.

Oheisesta esitteestä löydät edulliset hinnat yritysesittely-paikkaan sekä myös eri VIP-palvelu mahdollisuudet Jyväskylän LähiTapiola-Areenalla.

Lisämielenkiintoa päivään tuo KeuPa HT:n järjestämä maksullinen Tarinan Voima –yritysseminaari ennen ottelua, joka tarjoaa yrityspäättäjille ja vaikuttajille oivalluksia ja käytännönläheisiä työkaluja tarkastella omaa tarinaa, sen toimivuutta ja erityisesti tarinan potentiaalia. Seminaarin nimekkäitä puhujia ovat mm. Marko Kulmala, Risto Dufva, Jouni Ritola (Kyrö Distillery), Ville Nieminen ja Mikko Kalliola. 
 

________________________________________________________________

1.11.2017

Kevyt- tai osa-aikayrittäjyys

Tule kuuntelemaan, miten voit sovitella yrittäjyyden nykyiseen elämäntilanteeseesi ilman heittäytymistä kokopäiväbisnekseen. Kouluttajana yritysneuvoja Leila Piippa/Kehittämisyhtiö Keulink Oy.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Kahvitarjoilu. Ilmoittaudu pe 3.11. mennessä: .

Tervetuloa!

Tilaisuuden tarjoavat:

Kotona kylässä-hanke, Keulink ja Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke Yhdessä enemmän

___________________________________________________________________

11.10.2017

Halloweenia Keuruulla 27.10.

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke koordinoi paikallisten yrittäjien ja toimijoiden yhteistä Halloween-teemapäivää perjantaina 27.10. Luvassa hauskoja ilmaisia yllätyksiä lapsille sekä muita 
aiheeseen liittyviä tarjouksia/ohjelmaa. Mukana myös kahviloiden ja ravintoloiden Halloween-teematarjouksia. Tervetuloa mukaan viihtymään ja herkuttelemaan!

____________________________________________________________________________________________

5.9.2017

GoKeuruu-mobiilisovellus saa oman logon 

GoKeuruu-mobiilisovellus on saanut oman logon. Logossa on onnistuttu yhdistämään onnistuneesti perinnettä ja tulevaisuutta. Paikallista perinnettä kuvaa Keuruun vaakunastakin tuttu kirkkovene, joskin kirkkovene on sovellus-logossa kääntynyt kulkemaan eteenpäin. Yrittäjät pääsevät jo tällä viikolla tekemään omia sovellus-korttejaan. Mobiilisovellus on tarkoitus ottaa käyttöön jo ennen joulua. Jos olet kiinnostunut oman yrityksesi näkymisestä mobiilisovelluksessa, ota pikaisesti yhteyttä:

___________________________________________________________________________________________________

25.7.2017

Syödään yhdessä-tapahtuma Keuruulla 19.8.2017

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke järjestää yhdessä Keuruun Marttojen kanssa Syödään yhdessä-tapahtuman 19.8.

Satavuotiaan Suomen kunniaksi vietetään valtakunnallista Syödään yhdessä-teemavuotta. Koko Suomen yhdessä-viikonloppuna 25.-27.8. alkaa lähtölaskenta Suomen syntymäpäivään. Silloin järjestetään Maailman suurimmat kyläjuhlat, koko maan haki levittäytyvä tapahtuma, jossa sadat tekijät ympäri Suomea luovat oman näköisiään kyläjuhlia. Luvassa on pieniä paikallisia ja suuria valtakunnallisia tapahtumia: kansallispuistoissa, taivaan alla, toreilla, kouluissa ja ravintoloissa.

Keuruulla otetaan varaslähtö valtakunnalliseen teemaviikonloppuun ja Keuruun keskustassa järjestetään
Syödään yhdessä-tapahtuma jo lauantaina 19.8. klo 17-20. Keuruun torilla järjestetään kylä-piknik ja torille rakennetaan pitkä pöytä, jonne ihmiset saavat tulla syömään omia eväitään, tarjoamaan omia herkkujaan vaikka vieruskaverille tai hakea annoksia lähialueen ravintoloista tai ostaa purtavaa torin ruokakojuista. Tämän lisäksi keskustan ravintoloilla on omia teematarjouksiaan.

Tarkoituksena on viettää leppoisaa aikaa porukalla, nauttia hyvästä ruuasta pöytälaulujen ja muun musisoinnin siivittämänä.

Pöytä on katettu Keuruulla 19.8.2017- tervetuloa mukaan!

_________________________________________________________________________________________

21.7.2017

Keuruulainen näyteikkuna herää eloon Elina Rämön taiteen voimin

Nyt voi moni matkalainen hieraista silmiään kävellessään Keuruuntie 5:ssä sijaitsevan liiketilan ohi. Ensimmäisellä silmäyksellä liiketilassa näyttää toimivan kahvila, mutta tarkemmalla silmäyksellä kyse onkin keuruulaisen 22-vuotiaan taiteilijan Elina Rämön taideteoksesta.

Idean tähän projektiin löytyi Pohjois-Irlantilaisen Bushmillsin kaupungin taideprojektista, jossa tyhjiin näyteikkunoihin tehtiin optista harhaa luovia taidemaalauksia. Elina Rämö on keuruulainen kuvataiteen kandidaatti, joka opiskelee parhaillaan Kankaanpään Taidekoulussa. Maalaukset on tehty pingotetulle cotton duck kankaalle akryylimaaleilla. Ikkunaa varten teokset on kuvattu ja tulostettu paperille.

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________

20.6.2017

Lähitori Keuruun Markkinoille

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke mahdollistaa paikallisten tuotteiden Lähitorin Keuruun Markkinoilla 15.-16.7. Hanke etsii parhaillaan paikallisia käsityöläisiä ja lähiruoantuottajia myymään omia tuotteitaan Lähitorille. Ota yhteyttä:

________________________________________________________________________________

20.6.2017

Yhteismainosesite on valmis

Hanke koordinoi paikallisille yrittäjille yhteismainos-esitteen. Mainoksella on tarkoitus tavoittaa erityisesti Keuruulla vierailevia matkailijoita ja tapahtumavieraita ja saada heidät käyttämään enemmän paikallisia palveluja.

__________________________________________________________________________________

15.6.2017

Go Keuruu-mobiilisovellus

Keurusseudun yritykset, yhdistykset, tapahtumajärjestäjät sekä Keuruun kaupunki ovat kevään mittaan kokoontuneet ahkerasti ja ideoineet koko kaupungin yhteistä Go Keuruu-mobiilisovellusta. Tavoitteeksi projektin etenemiselle asetettiin 50 kiinnostunutta osallistujaa ja tämä tavoite saavutettiin toukokuun aikana.

Go Keuruu-mobiilisovellus tulee olemaan sähköinen koko Keuruun kanta-asiakaskortti. Sovelluksen ladanneet löytävät yhdellä painalluksella kaikkien osakkaiden tiedot ja tarjoukset. Sovelluksesta löytyy myös Menoinfo ja siihen on mahdollista liittää oma internet-ajanvaraus, yrityksen leimapassi, navigointi yritykseen ja paljon muuta. Mobiilisovelluksen tarkoituksena on palvella kaupungin omia asukkaita, mutta erityisesti myös tapahtumavieraita löytämään paremmin paikallisia palveluita.

Sovellus on ilmainen asiakkaille ja yhteishankintana erittäin edullinen myös pienyrittäjille tai yhdistyksillekin ja haluttaessa mukaan voi ilmoittautua hankkeen projektipäällikölle. Lisätietoja .

__________________________________________________________________________________

15.6.2017

Kädentaitajien Kesäkauppa

Hanke oli mukana koordinoimassa kädentaitajien Kesäkauppaa Keuruulle. Kesäkaupan avajaisia vietettiin 15.6. ja kauppa on avoinna heinäkuun loppuun. Liikkeessä myydään paikallisten kädentaitajien tuotteita. Mukana ovat mm. Koruisa, Raija Kuulusa, Hannen tekosia, Puronrannan Paja  sekä Kirsi-Klaudia Kangas ja Hopeaseppäsi. Tervetuloa kesäostoksille Keuruuntie 3:een!

_______________________________________________________________________________________________________

8.6.2017

Keski-Suomi Roadshow-kiertue

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke Yhdessä enemmän esittäytyi 8.6. pidetyssä maaseuturahoituksen kuntakiertueella Bistro-Otossa Keuruulla. Hanketta olivat esittelemässä Tiina Sammallahti sekä Kaisa Hyvönen.

________________________________________________________________________________________________________

1.6.2017

Uusi kesäkorttikampanja

Ystävänpäiväkorttikampanja otettiin keväällä hyvin vastaan ja kesäksi tehtiin uusi, laajempi kesäkorttikampanja. Asioidessaan keuruulaisissa liikkeissä asiakkaat saavat info-esitteen, jossa kannustetaan asioimaan paikallisissa liikkeissä ja ostamaan suomalaisia tuotteita. Kiitokseksi ostoksistaan asiakkaat saavat lahjaksi keuruulaisen kesäkortin, jonka he puolestaan voivat lähettää itse eteenpäin.  Joko Sinä olet kutsunut oman kesävieraasi Keuruulle?

_____________________________________________________________________________________________________

1.6.2017

Infovalotaulu Keuruun keskustaan

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke koordinoi Teema-hankerahoitusta Keurusseudun Yrittäjäjille Keuruulla tapahtuu-infovalotaulun hankintaan. Hankkeen tavoitteena on parantaa tapahtumatiedotusta sekä paikkakunnan asukkaille että erityisesti myös paikkakunnalla vieraileville matkailijolle. LED-taulu sijaitsee aivan Keuruun keskustassa, Keuruuntie 13:ssa sijaitsevan liiketilan ikkunassa. Jos haluat tapahtumasi tai mainoksesi näkymään infovalotaululla, ota yhteyttä hanketoimistoon:

______________________________________________________________________________________________________

4.5.2017

Sano se ruusuin

Ruusun päivänä toukokuun alussa keuruulaiset yrittäjät ilahduttivat asiakkaitaan ruusuilla. Teemapäivän tarkoituksena oli kertoa asiakkaille, että he ovat aina liikkeisiin tervetulleita. Ruusuja jaettiin liikkeistä lähes 300.

________________________________________________________________________________________________________

30.4.2017

Yrittäjillä on mahdollisuus vaikuttaa

Hankkeessa mukana olevilla yrityksillä on mahdollisuus olla vaikuttamassa hankkeen onnistumiseen mm. osallistumalla vapaaehtoisiin työpajoihin tai osallistumalla hankkeen tarjoamiin perehdytystilaisuuksiin yms. Työpaja-periaatteella suunnitellaan kaupallisia tempauksia vuoden varrelle. Ensimmäiset työpajat pidettiin 6.4. ja 18.5. Seuraava työpaja pidetään joko 22. tai 23.8. Keurusseudun Yrittäjien toimistolla. Ilmoittautumiset: . Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!!

_______________________________________________________________________________________________________


15.3.2017

Omat WhatsApp-ryhmät  yrittäjille sekä tapahtumajärjestäjille

Nopean viestinnän helpottamiseksi on paikallisille tapahtumajärjestäjille ja yrittäjille perustettu omat WhatsApp-ryhmät. Tapahtumajärjestäjät voivat sopia WhatsApp-ryhmän kautta keskenään tulevia tapahtumapäiviä tai ilmoitella omista tapahtumistaan.  Kaupan keskus Keuruu WhatsApp-ryhmä on puolestaan suunnattu paikallisille yrittäjille ja toimijoille. Sovelluksen kautta viestitään hankkeen uusimmista projekteista sekä yrittäjillä itsellään on mahdollisuus viestiä nopeasti muiden ryhmäläisten kanssa. Molemmat ryhmät ovat suljettuja.

Jos olet kiinnostunut liittymään WhatsApp-ryhmiin, ota yhteyttä .

_____________________________________________________________________________________________________________________________

    

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke Yhdessä enemmän starttaa Ystävänpäiväkortti-kampanjan myötä

Yhdessä Enemmän-hanke starttaa lähellä jokaista keuruulaista eli siellä, missä päivittäiset ostokset tehdään - keuruulaisissa liikkeissä. Asioidessaan keuruulaisissa liikkeissä asiakkaat saavat info-esitteen, jossa kannustetaan asioimaan paikallisissa liikkeissä ja ostamaan suomalaisia tuotteita. Kiitokseksi ostoksistaan asiakkaat saavat lahjaksi ystävänpäiväkortin, jonka he puolestaan voivat lähettää itse eteenpäin. Ystävänpäivä-korttiin hanke on saanut oikeuden käyttää yhtä keuruulaissyntyisen runoilijan Einari Vuorelan runoista. 

Ystävänpäiväkorttikampanjan info-esitteitä ja kortteja on painettu rajoitettu erä ja niitä jaetaan helmikuun alussa keskustan liikkeissä ostosten yhteydessä.

On meidän kaikkien paikkakuntalaisten etu, että Kaupan keskus Keuruu pysyy elinvoimaisena ja että liikkeet ja palvelut pysyvät jatkossakin asukkaiden lähellä. Joko Sinä olet lähettänyt ystävällesi Keuruun oman ystävänpäivä-kortin?


05/2017

Kartoituksia

Hankkeen puitteissa tehtiin toukokuussa 2017 ns. kauppapalvelu-tutkimus, jossa selvitettiin mm. mistä paikalliset asukkaat tekevät tällä hetkellä ostoksensa ja minkälaisia palveluja tai liikkeitä asukkaat toivoisivat Keuruulta löytyvän tulevaisuudessa. Tämän tutkimuksen perusteella voidaan Keuruulle etsiä uusia sopivia liikkeenharjoittajia tai kannustaa paikallisia nuoria yrittäjyyteen. Kauppapalvelu-tutkimuksen teki Keuruun kaupunki yhdessä hankkeen kanssa. Kartoituksen tuloksista tullaan tiedottamaan syksyllä.

Huhtikuussa tehtiin kartoitus InterlligenceFactoryn toimesta, jossa selvitettiin kuinka paikalliset yritykset voisivat parhaiten hyödyntää jo olemassa olevia suurtapahtumia. Myös tämän kartoituksen tuloksista tiedotetaan paikallisia yrittäjiä syksyllä.

 


 

Yhteistyötä visualisti-opiskelijoiden kanssa

Keuruun katukuvan vetovoimaisuuden lisäämiseksi hanke tekee yhteistyötä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston POKE:n visuaalisen markkinoinnin aikuiskoulutusryhmän kanssa, joka on erikoistunut näyteikkunoiden somistamiseen. Somistajaryhmä on keuruulaisten liikkeenharjoittajien käytettävissä kahtena päivänä kevätkaudella 2017. Ikkunoiden tai liiketilan somistustyö on liikkeenomistajille ilmaista. Kevään somistuspäivät pidettiin 7.3. ja 25.4. Seuraava somistamispäivä on 30.8. Ilmoittautua voi osoitteessa . Yhteistyö POKE:n kanssa tulee olemaan pitkäaikainen, joten lisää somistuspäiviä on tiedossa myöhemminkin.

_____________________________________________________________________________________________________

Tapahtumakellot

Tapahtumaviestinnän tehostaminen on myös yksi hankkeen tärkeimmistä teemoista. Suunnitelmissa on tapahtumasuunnittelukalenteri paikallisille tapahtumajärjestäjille, joka helpottaa tapahtumien suunnittelua niin, ettei tapahtumapäivien suunnittelussa satu päällekäisyyksiä. Hankkeessa mukana oleville yrityksille on luvassa säännöllisiä postituksia, joissa tiedotetaan lähitulevaisuuden suurimmista tapahtumista sekä mahdollisuuksista hyödyntää niitä kaupallisesti. Myös viestintää tapahtumavieraille on tarkoitus tehostaa.

 


 

Kaupan keskus Keuruu-kehittämishanke Yhdessä Enemmän

Hankkeen toteutusaika: 1.9.2016-30.8.2019

Kaupan keskus Keuruu-kehityshankkeessa Yhdessä enemmän keskitytään parantamaan mukana olevien yritysten palveluita, osaamisen tasoa, lisäämään yhdessä tekemistä ja verkostoitumista, viihtyisyyttä ja alueen yleistä vetovoimaisuutta. Hanke tukee alueen muuta kehittämistoimintaa ja hankkeessa saatavat tulokset on tarkoitus juurruttaa pitkäkestoiseksi toiminnaksi. Hankkeessa kuullaan myös nuorten yrittäjien ääntä ja osallistetaan heitä yhteiseen toimintaan.

Hanke tekee tiivistä yhteistyötä Keuruun kaupungin, Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n, alueen yritysten, yhdistysten sekä muiden mukana olevien tahojen kanssa tavoitteenaan yhteisen tekemisen malli, joka jää elämään. Hankkeen pääasiallinen toiminta-alue on Keuruun keskusta: ydinkeskusta, Yliaho, Terva ja Karjola

Hankkeen tavoitteena on löytää uusia tapoja palvelujen kehittämiseksi, vetovoiman lisäämiseksi ja matkailun edistämiseksi sekä synnyttää uusia palvelupaketteja yritysten välille. Luodaan malli yhteisten voimavarojen hyödyntämisestä konkreettisten tulosten saavuttamiseksi entistä palvelukykyisemmän, idearikkaamman ja koordinoidumman yhteisen Kaupan keskus Keuruun edistämiseksi. Syntyy kaupallisten tapahtumien vuosikello sekä mukana olevien yritysten tiedotussunnitelma. Keuruun keskusta näyttäytyy entistä houkuttelevampana paikkana uusille yrityksille, alueesta kiinnostuneille uusille asukkaille sekä alueelle muuttaville työntekijöille. Käynnistyy uusi yritysryhmä- tai yrityskohtainen kehittämishanke, jossa mukana olevilla yrityksillä on myös investointitavoitteita.

Hankkeessa tehdään selvitys mukana olevien yritysten osaamisen kehittämistarpeista ja tarvelähtöisesti toteutaan vähintään kaksi perehdytystilaisuutta hankkeen aikana. Hankkeessa toteutetaan vuosittain työpajoja, joissa kehitetään yritysten välistä yhteistyötä.

Hankkeen tuloksena yhteisen tekemisen toimintamalli lujittuu hakkeessa mukana olevien tahojen kanssa. Löytyy uusia ja rohkeita kehittämistapoja alueen palveluiden kehittämiseksi, vetovoiman lisäämiseksi ja matkailun edistämiseksi. Alueen elinkeinoelämä virkistyy sekä hankkeen toiminta-alue näyttäytyy entistä houkuttelevampana paikkana uusille yrityksille.

Hankkeen tuloksista raportoidaan säännöllisesti hankkeen nettisivuilla.

Hankkeen hakija

Keurusseudun Yrittäjät ry

Yhteistyötahot

Keuruun kaupunki

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Keurusseudun Yrittäjät ry

Paikalliset yritykset,

Hankkeen hyödynsaajina ovat:

- alueen yritykset

- alueen asukkaat

- elinkeinoelämä

Hankkeen kesto on 1.9.2016-30.8.2019 (jonka aikana projektipäällikkö on 24 kk palkattuna)

Hankkeen yhteyshenkilö

Projektipäällikkö Tiina Sammallahti


Puhelinnumero 040-1547902

Rahoittajat

EU:n Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto 

ELY-keskuksen ja Leader-ryhmän Vesuri-ryhmä ry