Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

LAPASET-hanke

Lapset seutukunnan tulevaisuus

Keurusseudun Yrittäjät ry:n Lapaset-hanke tekee kehittämistyötä Keuruun ja Multian seutukunnan vetovoiman ja pitovoiman parissa. Keurusseutu tarjoaa hienot puitteet hyvälle elämälle etenkin lapsiperheiden näkökulmasta, ja siksi Kotiudu lapsiperheiden paratiisiin on yksi hankkeen kantavista teemoista.

Hankkeen kokonaiskesto on 1.8.2019 - 31.12.2020. Hankkeen aktiivinen toteutusaika on 1.8.2019 - 15.11.2020.

Hanke toteutetaan yhteistyöhankkeena, ja sille saatiin rahoitusta Vesuri-Leader-ryhmältä. Hankkeen kokonaisbudjetti on 99 356 eruoa ja tukiprosentti on 80%. Omarahoituksesta vastaa Keurusseudun Yrittäjät ry.

Hankkeen pääasiallinen toiminta-alue on Keuruun kaupunki ja Multian kunta.

 

Hankkeen sisältöjä ja tavoitteita

Keurusseudun Yrittäjät ry haluaa alueen elinkeinoelämän elvyttämisessä ja uusien vahuuksien esiin nostamisessa vahvistaa erityisesti lasten ja nuorten palveluiden kehittämistä. Hankeen tavoitteena on parantaa mukana olevien lisätä yhdessä tekemistä ja verkostoitumista, viihtyisyyttä ja alueen yleistä vetovoimaisuutta. Lapaset-hanke tukee alueen muuta kehittämistoimintaa ja hankkeessa luotavat hyvät käytännöt on tarkoitus juurtua pitkäkestoiseksi toiminnaksi.

Hankkeen aikana Lapsiperheiden paratiisi -teema otetaan vahvaan toteutukseen, ja Lapset seutukunnan tulevaisuus -ajattelu juurrutetaan seutukunnan pysyväksi toimintamalliksi. Hankkeen toimenpiteinä ovat mm. uudet seutukuntaa esille tuovat tapahtumat, koulutukset, uudet yhdessä tekemisen toimintamallit ja pilotointi sekä tiedottaminen.

 

Tiedote 20.3.2020

Koronatilanne vaikuttaa hankkeen sisältöihin mm. koulutusten, messuosallistumisten ja tapahtumien osalta. Koulutukset, messuosallistumiset ja tapahtumat on siirretty keväältä 2020 syksylle 2020, jolloin ne toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

 

Yhteystiedot:

Satu Soutolahti

Projektipäällikkö

p. 040 154 7902

sähköposti:

 

Toimipaikka:

Keurusseudun Yrittäjät ry:n toimisto

Keuruuntie 16

42700 Keuruu