Etsi

LAPASET-hanke (Lapset seutukunnan tulevaisuus)

31.1.2020

Ilmainen perheuintipäivä su 2.2.2020

Lasten ja nuorten viikon kunniaksi Lapaset-hanke järjestää yhdessä Keuruun uimahallin kanssa perheuintia Keuruun uimahallissa su 2.2. klo 12-15. Lapsiperheille vapaa pääsy!

-----------------------------------------------

28.1.2020

Keuruu on lapsiperheiden paratiisi. Lapaset-hanke koordinoi paikallisten toimijoiden kanssa Lasten ja nuorten viikon 2.-8.2.2020. Luvassa on ilmaisesta perheuinnista talvilajipäivään, Urpon ja Turpon satuhetkestä nuorten laneihin. Tarjontaa on vauvoille, lapsille, nuorille, lasten vanhemmille ja koko perheelle.

--------------------------------------------------------

28.1.2020

Ilmaisia elokuvia lapsille ja nuorille la 8.2.

Lapaset-hanke (lapset seutukunnan tulevaisuus) tarjoaa ilmaisia elokuvia la 8.2. lapsiperheille ja nuorille Kulttuuritalo Kimarassa. Ohjelmassa on

klo 11.00 Disney-klassikko perheen pienimmille

klo 13.00 Harry Potter-sarjan esiosa J.K. Rowlingin teoksen mukaan, K11

Lapaset-hanke järjestää kerran kuussa lauantaisin ilmaisia elokuvia Kimarassa heinäkuuhun 2020 saakka

------------------------------------------------------

12.12.2019

Kotiudu Lapsiperheiden paratiisiin-esite lanseerattu

Lapaset-hanke (lapset seutukunnan tulevaisuus) kutsuu Keuruulle uusia lapsiperheitä!

Keuruu on lapsiperheiden paratiisi! Vehreä ja kehittyvä Keurusseutu tarjoaa parhaat puitteet hyvälle elämälle! Keuruulta ja Multialta löytyy työpaikkoja, koulut ja päiväkodit ovat uusittuja, harrastustoiminta on monipuolista, viihtyisä asuminen edullista ja rantatonttejakin myynnissä. Keurusseutu on ystävällinen ja hyvä paikka asua!

Tässä monta hyvää syytä koota oma esite seutukuntamme parhaista puolista. Lapaset-hanke kokosi esitteen jaettavaksi kaikille Keurusseudusta asuinpaikkana kiinnostuneille.

Jos olet kiinnostunut esitteestä tai haluat lisätietoja seutukunnastamme, ota yhteyttä: 

Lisätietoja Keurusseudun tarjonnasta myös Facebookissa Keuruu Fan Club-sivustolla tai ilmaisessa GoKeuruu-mobiilisovelluksessa!

-----------------------------------------------------

30.11.2019

Lapaset-hanke (lapset seutukunnan tulevaisuus) järjesti lasten iloksi Keuruun Joulukauden avajaisissa iloisen satuhahmokulkueen. Mukana oli teletappeja, peikkoja, nalleja, Superman, punahilkka, leijona ja paljon muita saduista tuttuja hahmoja!

-----------------------------------------------------

26.11.2019

Kotiudu lapsiperheiden paratiisiin!

Vehreä ja kehittyvä Keurusseutu tarjoaa parhaat puitteet hyvälle elämälle! Lapaset-hanke toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleeksi tutustumaan Keurusseutuun! Lapaset-hanke tarjoaa keskustelumahdollisuuden paikkakunnasta kiinnostuneille Joulukauden avajaisten yhteydessä pe 29.11. klo 17-19 Lapaset-hankkeen teltassa Keuruun Keskusaukiolla. Tervetuloa!

 

 

-----------------------------------

22.11.2019

Lapaset-hanke tehostaa lasten ja nuorten tapahtumien tiedottamista

Lapaset-hanke koostaa kerran kuukaudessa listan lasten ja nuorten tapahtumista Keuruun ja Multian alueella. Listaa jaetaan some-kanavien kautta. Ensimmäinen tapahtumalista julkaistiin 22.11.

 

---------------------------------------

22.11.2019

Ilmaisia jouluisia elokuvia tarjolla koko perheelle la 30.11.

Lapaset-hanke tarjoaa seuraavan ilmaisen elokuva-päivän Kulttuuritalo Kimarassa la 30.11. Tarjolla on klo 11.00 Disneyn jouluinen elokuva perheen pienimmille ja klo 13.00 animaatio-elokuvan, jonka pääosassa on vihreä peikko, joka ei pidä joulusta. Tarkka ohjelma löytyy GoKeuruu-mobiilisovelluksesta valikosta tiedoitukset. Myös FB-ryhmään "Elokuvia lapsille ja nuorille Keuruulla" voi myös liittyä.

 

-------------------------------

22.11.2019

Lapaset-hanke mukana Keuruun Joulukauden avajaisissa pe 29.11.

Lapaset-hanke järjestää Keuruun joulukauden avajaisiin satuhahmo-kulkueen, johon ovat kaikki isot ja pienet satuhahmot tervetulleita osallistumaan. Keuruun Keskusaukiolla on Lapaset-hankkeen teltta, jossa jaetaan informaatiota Keuruulle muutosta kiinnostuneille. Perheen pienimmille Lapaset-hanke tarjoaa teltassaan ilmaisen pallomeren sekä vähän isommille sumopainia. Tervetuloa tutustumaan Lapaset-hankkeeseen!

 

----------------------------------------------

4.11.2019

Lapaset-hanke (Lapset seutukunnan tulevaisuus) starttasi ilmaisten elokuvien myötä

Lapaset-hanke järjesti avaustapahtumana yhdessä Keuruun Kulttuuritoimen kanssa ilmaisten elokuvien päivän Kulttuuritalo Kimarassa su 3.11. Halloweenin kunniaksi näytettiin yhteensä 5 ilmaista elokuvaa lapsiperheille. Hankkeen aikana järjestetään kerran kuukaudessa ilmainen elokuva-päivä, jossa tarjotaan ilmaisia elokuva-klassikoita koko perheelle.

 

------------------------

LAPASET-hanke

Keurusseudun Yrittäjät ry on saanut myönteisen hankepäätöksen Lapaset (Lapset seutukunnan tulevaisuus)-hankkeelle.

Hankkeen kokonaiskesto on 1.8.2019-31.12.2019, kuitenkin niin, että projektipäällikkö voi työskennellä hankkeessa 12 kk:n ajan.

Hanke toteutetaan yhteistyöhankkeena, jolle haettiin rahoitusta Vesuri-Leader-ryhmältä. Omarahoituksesta vastaa Keurusseudun Yrittäjät ry.

Hankkeen tarve, idea ja toteutustapa on lähtöisin alueelta ja tukee suoraan Lapsiperheiden paratiisi- teemaa. Hanke parantaa mukana olevien yritysten palveluita, osaamisen tasoa, lisää yhdessä tekemistä ja verkostoitumista, viihtyisyyttä ja alueen yleistä vetovoimaisuutta. Lapaset-hanke tukee alueen muuta kehittämistoimintaa ja hankkeessa luotavat hyvät käytännöt on tarkoitus juurtua pitkäkestoiseksi toiminnaksi.

Keurusseudun Yriittäjät ry haluaa alueen elinkeinoelämän elvyttämisessä ja uusien vahuuksien esiin nostamisessa vahvistaa erityisesti lasten ja nuorten palveluiden kehittämistä:

- alueen Lapsiperheiden paratiisi-teema otetaan vahvaan toteutukseen

- saadaan aikaan uusia tapahtumia, joilla voidaan osaltaa erottaa seutukunta muista vastaavista seutukunnista tässä maassa

- rohkeus toteuttaa myös ns. villejä ideoita saadaan juurtumaan

- Lapset seutukunnan tulevaisuus-ajattelu herää eloon ja jää seutukunnan pysyväksi toimintamalliksi

- saadaan verkostomainen yhteistyö uudelle, aluetta paremmin esiin nostavalle tasolle

- alueen kilpailukyky kehittyyz

- nostetaan esiin alueen vahvuuksia entistä paremmin

- seutukunnasta tiedottaminen nostetaan Keski-Suomessa, valtakunnallisesti ja jopa ainakin Pohjoismaisessa kentässä paremmalle tasolle

- syntyy uusia työpaikkoja ja yrityksiä

- alueen veto- ja pitovoima kasvaa

Hanke tukee suoraan lasten ja nuorten viihtymistä, kasvua ja kehittymistä, yritystoimintaa ja alueelle uudelleen sijoittumista. Hankkeessa kuullaan nuorten ja lasten ääntä ja osallistetaan heitä vahvasti yhteiseen toimintaan. Hankkeen pääasiallinen toiminta-alue on Keuruun kaupunki ja Multian kunta. Hankkeen kokonaisbudjetti on 99356 eruoa ja tukiprosentti on 80%

Yhteystiedot:

Tiina Sammallahti

projektipäällikkö

 

Lapaset-hanke

Keuruuntie 16,

42700 Keuruu

puh: 040-1547902

sähköposti: