Etsi

Tarinat myyvät

Tarinat myyvät

Aika

13.9.2018 | 8:30

Paikka

JAMK IT-Instituutti, Dynamo

Hinta

maksuton
Seminaari

Digijohtajaksi! -syksy startataan innostavasti hyvien tarinoiden maailmassa. Bisneksessä tarinoiden voima on uskomaton; niillä luodaan brändiä, markkinoidaan, myydään ja johdetaan. 

Mikä on yrityksesi tarina? Mitä tarinoita asiakkaasi kertovat yrityksestäsi?

Tarinat jäävät mieleen ja jättävät muistijäljen yrityksestäsi. Tule kuulemaan, mistä hyvä tarina koostuu ja miten se rakennetaan. Käytä aamupäivä tehokkaasti huippupuhujien seurassa ja opit kertomaan yrityksesi tarinaa. 

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan: https://www.lyyti.in/tarinatmyyvat

Esiintymässä huipputarinankertojat: 

Juhana Torkki

Juhana Torkki (s. 1977)  on kirjailija, puhetaidon kouluttaja ja teologian tohtori. Hänet tunnetaan tarkkanäköisenä poliittisen puheen kommentoijana ja maamme eturivin vaikuttajien puhekouluttajana.

Perttu Pölönen

Inspiroiva esiintyjä ja tarinankertoja Perttu Pölönen (s. 1995) on keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä. Hän on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja –taiteellisuudesta. Perttu sai Vuoden Tulokas 2017 -palkinnon Vuoden Puhuja -gaalassa, missä palkittiin Suomen valovoimaisimmat puhujat. 

Tilaisuus on maksuton. Peruuttamatta jätetystä paikasta perimme 20 euron no show-maksun.

Kahvit tarjoaa yhteistyökumppanimme: Kokemuksia.fi.

Yhteistyössä Gradia, Keski-Suomen Yrittäjät, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Digijohtajaksi! Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR) -hankkeen tavoitteena on vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Kohderyhmänä ovat Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset ja toiminta-aika on 2016-2019.