Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tiedotearkisto

Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven yrittäjäjuhla Kinnulassa 26.10.2013

Iltapäivän foorumi Helsingin Messukeskuksessa on käynnissä. Kuvassa lavalla vasemmalta pääministeri Jyrki Katainen (puhumassa), peruspalveluministeri Susanna Huovinen, hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen, eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma, Nuorisovaltuustojen liiton puheenjohtaja Santeri Lohi, EK:n hallituksen puheenjohtaja, vuorineuvos Ilpo Kokkila sekä Keski-Suomen maakuntavaltuuston puheenjohtaja Mauri Pekkarinen.

Paikalla yli tuhat päättäjää, vaikuttajaa, kehittäjää sekä elinkeinoelämän ja ammattijärjestöjen edustajaa Keski-Suomesta. Witas-alueelta kuulijoita on paikalla noin bussilastillinen, mukaan lukien yrittäjiä, virkamiehiä ja päättäjiä kaikista neljästä kunnasta.

Seminaariosuuden jälkeen suunnattiin Keski-Suomi ON! -risteilylle, missä tapahtuu mm. Kasvu Open -kilpailun finalistiyritysten esittely - ja huomenna myös voittajan julkistaminen ja palkintojen jako. Keski-Suomen tulevaisuuden haasteita ratkotaan matkan aikana erilaisissa työpajoissa.

 

 

Keski-Suomen Yrittäjäsanomissa 24.9.2013 

Kinnulan, Pihtiputaan ja Viitasaaren tapahtumia ja henkilöitä :

Kuvat Heli Hjelmeroos-Haapasalo

 

Aiemmat tapahtumat:

Yrittäjän Päivä 5.9.2013

Yrittäjän Päivä 5.9.2013 aloitettiin Viitasaarella aamukahvitilaisuudella. Viitasaaren Yrittäjien tilaisuudessa mukana oli kolmisenkymmentä yrittäjää, yrittäjävaltuutettua, Kehittämisyhtiö Witaksen edustajia ja kaupungin johtoa.  

Myös Viitasaaren kaupungin uusi, ensikuussa aloittava, kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan. –Kuten myös yrittäjien Road Show –tapahtumaa,    Viitasaaren Yrittäjien puheenjohtaja Kari Wallenius kiitellen totesi.  Wallenius huomioi avaussanoissaan,  että kunnilla ja yrityksillä on kohtalonyhteys – toinen ei toimi ilman toista.

  Kuva Heli Hjelmeroos-Haapasalo

Viitasaaren Yrittäjien paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Kari Wallenius kertoo tapahtumapäivän järjestelyjen sujuneen hyvässä  yhteistyössä Keski-Suomen yrittäjien aluejärjestön ja Viitasaaren kaupungin kanssa. - Puhujiksi saimme mielenkiintoisia asiantuntijoita. Alustajavieraana on mm. Erikoiskaupan liiton vpj Tapio Rytilä, joka lienee monelle tuttu entisenä viitasaarelaisena yrittäjänä.

-Tällainen yhteistapahtuma on tärkeä keskustelufoorumi paikallisille yrittäjäyhdistyksille,  yrittäjille ja kuntapäättäjille.  Se on myös mahdollisuus lisätä Witasalueen yrittäjäyhdistysten yhteistyötä ja keskinäistä kanssakäymistä, Wallenius korostaa. 

 

Viitasaaren Yrittäjien paikallisyhdistys yhdessä Keski-Suomen Yrittäjien kanssa toteuttivatYrittäjät kiertueella! – kuntapäivän Viitasaarella. Tapahtuma on osa Keski-Suomen Yrittäjien ja paikallisyhdistysten 2013 toteutettavaa kuntakiertuetta. Lisätietoja.

Tapahtumapäivään kutsutttiin Witasalueen yrittäjien lisäksi kunnallisvaltuutettuja, kuntien virkamiehiä sekä paikallisyhdistysten luottamushenkilöitä. Päivän aikana kohdattiin ja kehitettiin yhdessä paikallista elinkeino- ja yrittäjyysstrategiaa ja perehdytttiin niihin liittyviin käytännön teemoihin.

 

Viitasaaren VIP-asiakkuuskampanja 

Viitasaaren Puutarha- ja Vapaa-aikamessut pitävät välivuoden vuonna 2013