Näin jaksat paremmin – hyvinvointikoulutus yrittäjille

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Haluatko inspiraatiota, motivaatiota ja rohkeutta kulkea omaa polkua?

Ammattiurheilijana tutuksi tullut Teemu Packalén jakaa hyvinvointivinkkinsä yrittäjille. Teemun inspiroiva tarina antaa kuulijalle tarttumapintaa oman elämän kipukohtiin ja keinoja kääntää vaikeudet oppimiskokemusten kautta voimavaroiksi.

Teemu yhdistää luennollaan oman tarinansa sekä oppinsa ammattiurheilijan näkökulmasta mm. tavoitteiden saavuttamiseen, henkiseen vahvuuteen, hyvinvointiin sekä paineiden sietämiseen ja motivaation kasvattamiseen sekä ylläpitämiseen.

Teemun puhe valaa uskoa ja motivaatiota omaan tekemiseen, ja muistuttaa että tavoitteet on oltava korkealla ja omasta tekemisestä uskallettava olla ylpeä.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti nuorille ja nuorenmielisille yrittäjille. Koulutuksen mahdollistaa Yksityisyrittäjäin säätiö.

Puhujana

Teemu Packalén

Teemu Packalén on yksi harvoista suomalaisista vapaaottelijoista, joka on otellut UFC:ssä. Teemu on palkittu UFC tapahtuman parhaana ottelijana, ja hän on voittanut suomenmestaruuden kolmessa lajissa. Puhujana Teemu on äärimmäisen inspiroiva, karismaattinen ja läsnäoleva. Hän ottaa tilan haltuun, höystää puhettaan huumorilla ja saa yleisön elämään tarinan käänteissä täysillä mukana.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenille, muille 95 € + alv
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Maksullisten osallistumisten tilaus- ja toimitusehdot löytyvät täältä.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi