Näin onnistut myynnissä

Verkossa
 • Suomen Yrittäjät

Verkkokurssi 2.10-3.12. Onko tavoitteenasi parempi hinta, sujuva kaupanteko ja uskolliset asiakkaat? Haluatko lisää rentoutta ja varmuutta myyntitilanteisiin? Myyntikuiskaaja Pasi Raution avulla se onnistuu.

Ajankohta ja toteutustapa
Voit hyödyntää koulutusta 2.10.-3.12. aikavälillä omaan tahtiisi. Koulutus toteutetaan Claned-oppimisympäristössä ja se sisältää lyhyitä videoita ja tehtäviä. Voit poimia sinua kiinnostavat aiheet tai hyödyntää koko paketin. Parhaan hyödyn saat tekemällä tehtävät ja kokeilemalla myyntioppeja käytännössä.

Aloitusinfo 2.10. klo 15.00-15.30
Lyhyessä aloitusinfossa kerrotaan koulutuksen sisällöstä ja opastetaan verkko-oppimisympäristöön.

Q&A-tilaisuus 28.11. klo 9-10
Myyntikuiskaaja Pasi Rautio vastaa yrittäjien kysymyksiin verkkotilaisuudessa. Tilaisuuteen on erillinen ilmoittautuminen oppimisalustalla.

Kohderyhmä
Koulutus sopii yrittäjille, jotka haluavat laittaa myynnin perusasiat kuntoon. Se on suunnattu erityisesti yritysmyyntiä tekeville yrittäjille ja yritysten henkilöstölle. Myös kuluttajamyyntiä tekevät saavat siitä virikkeitä.

Hinta
Koulutus on maksuton ja sen rahoittaa Yksityisyrittäjäin Säätiö.

Koulutuksen keskeiset opit

1. Myynnin perusta kuntoon

Vahvistat ymmärrystä onnistuneen myyntityön perusteista.

2. Myynnin askeleet

Käyt läpi myynnin askeleet.

3. Myynnin työkalut

Saat käytännön vinkkejä myynnin tekemiseen.

Koulutuksen sisältö

Ilman myyntiä ei ole yritystä ja myyntiä ei ole ilman markkinointia. Kaikki lähtee oikeanlaisten tavoitteiden asettamisesta.

Osio auttaa sinua miettimään oikeanlaisia tavoitteita myynnille. Osiossa tutustut myynnin tärkeimpiin tavoitteisiin. Lisäksi saat tekniikoita ja työkaluja tavoitteiden laatimiseen ja niiden saavuttamiseen.

Sisältö:

 • Myynti pelastaa
 • Ihanneasiakas
 • Aseta oikeanlaisia tavoitteita

 

 

Pitääkö sinun löytää kaikki asiakkaat vai tuletko sinä löydetyksi? Osiosta saat vinkkejä ja työkaluja siihen, kuinka voit löytää asiakkaita ja tulla löydetyksi. Osio pureutuu erityisesti yritysten väliseen kauppaan.

Sisältö:

 • Mistä asiakkaat?
 • Mistä asiakkaat? -työkaluja

”Mä en ole myyjä.” Tässä osiossa väite heitetään romukoppaan. Saat vinkkejä siihen, miten voit toteuttaa myyntiä olematta tyrkky. Lisäksi pureudut myynnin yksinkertaiseen peruskaavaan ja tutustut myynnin yleisimpiin virheisiin. Osiosta saat myös ideoita ja konkreettisia vinkkejä myyntikäynnin askelmerkkeihin.

Sisältö:

 • Miten myydä olematta tyrkky?
 • Myynnin peruskaava
 • Myyntikäynnin askeleet

Ominaisuudet kiinnostavat harvoja asiakkaita, myy siis enemmän etuja. Tässä osiossa saat ideoita toimivien myyntiargumenttien löytämiseen ja käyttämiseen. Tutustut tuloksellisen myynnin vaiheisiin: asiakkaan herättämiseen, joukosta erottumiseen ja asiakkaan vakuuttamiseen.

Sisältö:

 • Myy etuja, älä ominaisuuksia tai hintaa
 • Oivalluta asiakasta

Roikutko hintakilpailussa? Oletko osa harmaata massaa? Osio tarjoaa ideoita, kuinka voit löytää tekijöitä, joiden avulla voit päästä eroon hintakilpailusta. Osiossa tutustut myös yleisimpiin oston esteisiin.

 

Sisältö:

 • Erotu, herätä, vakuuta

Kouluttaja

Pasi Rautio

Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies

Viisitoistavuotiaana oman elämänsä herraksi. Sai kipinän yrittäjyyteen ja asiakaspalveluun
kahdeksanvuotiaana perheyrityksen tiskin takana. Pitkä matka takana ihmisten palvelijana ja myynnin saarnamiehenä. Vielä pidempi matka edessä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Tietosuoja-asioissa voit ottaa yhteyttä Heidi Jänttiin, heidi.jantti@yrittajat.fi.