Yrittäjän onnistunut ajankäyttö

Verkossa
 • Suomen Yrittäjät

Kaipaatko lisää väljyyttä aikatauluihin ja ryhtiä ajankäyttöön? Kiire, keskeytykset, multitaskaaminen ja aikaoptimismi ovat ratkottavissa. Priorisointi, delegointi, ei:n sanominen ja palauttavat tauot tuovat väljyyttä kalenteriin ja tasaavat sykettä. Kokosimme sinulle vinkkejä, työkaluja ja tehtäviä, joiden avulla:

 • tunnistat ajankäyttötapojesi vahvuuksia ja kehittämiskohteita,
 • tunnistat onnistuneen ajankäytön taustalla vaikuttavia ajatusmalleja ja valintoja,
 • saat konkreettisia työkaluja ja vinkkejä ajankäytön tehostamiseen yrittäjän kiireisessä arjessa.

Ota niskalenkki ajankäytöstäsi ja tule mukaan maksuttomalle verkkokurssille!

Kurssin sisältö

 1. Tärkeimmät asiat elämässä ovat ilmaisia
  • Onnistunut ajankäyttö pohjautuu omalle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Osio herättelee pohtimaan, varaatko riittävästi aikaa tärkeimmille asioillesi, oletko läsnä tässä hetkessä ja millaisia vaatimuksia asetat itsellesi.
 2. Käytän aikaa harkiten ja kesytän kiireen
  • Osiossa saat vinkkejä ja näkökulmia harkittuun ajankäyttöön ja kiireen kesyttämiseen osana yrittäjän arkea.
 3. Hallitsen aikaa, eikä aika hallitse minua
  • Toimeliaisuus ei ole saavutus. Osiossa pohdit omaa suhdettasi kiireeseen ja aikaansaamiseen. Saat välineitä oman ajankäytön suunnitteluun ja opit tunnistamaan erilaisia tehtävätyyppejä.
 4. Keskityn asioihin, voin vaikuttaa
  • Osiossa tarkastellaan mm. taukokäytäntöjä ja niiden merkitystä työn tehostamisessa. Lisäksi pysähdyt pohtimaan asioita, joihin tekeminen ja ajatukset kannattaa suunnata.

Kokonaisuuden kesto on noin tunti. Materiaali on pureskeltu pieniin osiin, jolloin uuden oppiminen ja vanhan kertaaminen voi tapahtua pieninä palasina arjessa. Materiaali on lyhyitä videoita sekä erilaisia tehtäviä, jotka auttavat sinua parantamaan ajankäyttöäsi. Verkkokurssin rahoittaa TYÖ2030 -ohjelma ja se on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Verkkokurssin kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET ja perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy

Essi Juvakalla on yli 25 vuoden kokemus valmennustyöstä. Hänen teemojaan ovat mm. esihenkilö- ja johtoryhmätyö, ajanhallinta, työhyvinvointi sekä vuorovaikutus ja viestintä. Hän on toteuttanut työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin kehittämishankkeita, ristiriitatilanteiden selvittämistä ja sovittelua. Lisäksi Essi tekee yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia yksilöille ja ryhmille. Valmennuksissa yhdistyvät psykologiset ja viestinnälliset menetelmät.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Lisätietoja verkkokurssista saat sähköpostitse akatemia@yrittajat.fi

Tietosuoja-asioissa sinua auttaa Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi