Kymen Yrittäjät | Yrittajat.fi

Etsi

Ilmoittautuminen Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan käynnissä

Kymen Yrittäjien maakunnallista yrittäjäjuhlaa, vuoden yrittäjien palkitsemistilaisuutta vietetään lauantaina 24.9.2016 klo 18 alkaen Kuusankoskitalolla Kouvolassa.

Yrittäjien maakunnallista juhlaa vietetään tänä vuonna konsertti-illan merkeissä. Musiikin lisäksi nautitaan mukavasta illasta, yrittäjäkollegoiden ja yhteistyökumppaneiden seurasta ja hyvästä iltapalasta.

Juhlassa esiintyy loistava Waltteri Torikka, suomalainen konsertti- ja oopperalaulaja, joka hallitsee musiikkilajit oopperasta iskelmä- ja rockmusiikkiin.

Suomen Yrittäjien puolelta juhlaterveiset tuo toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Lisäksi valtioneuvoston tervehdyksen esittää oikeus- ja työministeri Jari Lindström.

Kutsut juhlaan on lähetetty jäsenille elokuun alussa ja ilmoittautuminen on käynnissä täällä. Varmista paikkasi ajoissa!


Yrittäjän päivä 5.9.

Yrittäjän päivää vietetään 5.9. Yrittäjän päivän päätapahtumaa vietetään Helsingissä, mutta Yrittäjän päivän viikolla tapahtuu myös Kymenlaaksossa. Lisää viikon tapahtumia ja tilaisuuksia voi hakea esim. yrittäjäyhdistysten ja oppilaitosten nettisivuilta.

Yrittäjän päivän viikon tapahtumia:
5.9. Suomen Yrittäjien 20-vuotisjuhlaseminaari, Helsinki
8.9. Yrittäjän päivän seminaari, Hamina
14.9. Hankintaseminaari, Kouvola


Uusia valmiuksia uusiin asemiin!

Kymen Yrittäjien ja Puolustusvoimien yhteistoimintapäivä pidetään Maasotakoulun esikunnassa Lappeenrannassa 8.9. Tilaisuuden tarkoituksena on kehittää yrittäjien valmiuteen liittyviä kokonaisuuksia. Yhteistoimintapäivään kutsutaan yrittäjiä Kymenlaaksosta sekä Etelä-Karjalasta. Tilaisuuteen on yhteiskuljetus.

Ilmoittaudu mukaan 31.8. mennessä!

Lue lisää Yhteistoimintapäivästä >>


Jäsenpalvelu paranee vuonna 2016

Vuonna 2016 saat Suomen Yrittäjien jäsenlaskun haluamassasi muodossa. Voit valita verkkolaskun, perinteisen paperilaskun tai laskun toimittamisen sähköpostin liitteenä.

Tarkkaile sähköpostiasi – Suomen Yrittäjät lähettää kyselyn haluamastasi laskumuodosta ennen seuraavan jäsenmaksulaskun lähettämistä. Samalla voit päivittää jäsentietosi.

Jäsentietojen päivittämiseen liittyvät yhteydenotot Suomen Yrittäjiin p. 09 229 221.

Päivitä yrityksesi yhteystiedot ajantasalle

Tiedotuksemme kannalta on erityisen tärkeää pitää yrityksen sähköpostiosoitteet ajantasaisina jäsenrekisterissä. Muutoksista voit ilmoittaa Kymen Yrittäjien tiedottajalle osoitteeseen tiedotus(a)kymen.yrittajat.fi tai p. 0440 944 486. Mikäli yhteystiedoistasi puuttuu sähköpostiosoite kokonaan, voit lisätä sen samaa kautta.

Tarkistathan omat tietosi myös Suomen Yrittäjien yrityshaussa.