Etsi

 

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kymppi-kerho Kymenlaaksosta

Hyvää uutta vuotta, Kymenlaakson yrittäjät.

Uusi vuosi on usein kohta, missä katsotaan mitä on tehty viimeisen vuoden aikana, mutta jospa nyt katsotaankin kohti tulevaa vuotta. Mitä aiomme saada aikaan, mitä hyvää syntyy, kun yhdessä tehdään?

Tuleva vuosi on haaste, mutta niin on jokainen vuosi. Haluamme yrittäjien järjestön olevan meidän etujärjestö, ettei jokaisen yrittäjän tarvitse itse neuvotella yrittäjän asemaa omassa kunnassa tai kaupungissa. Paikallinen ja alueellinen yrittäjäyhdistys on olemassa siksi, että paikalliset yrittäjät voivat yrittää ja heidän palvelunsa tiedostetaan omalla paikkakunnalla.

Niin, siitä sanasta ”tehdään”

Mainitsin tuossa alussa ”mitä hyvää syntyy, kun yhdessä tehdään”. Paino on sanalla tehdään. Yrittäjät ovat tekijöitä. Yrittäjien yhdistystoiminnankin pitää olla tekemistä. Paikallisyhdistysten tai aluejärjestön tekemisen erottaa arkisesta yrittäjyydestä se, että tässä yhteisessä tekemisessä riittää, kun jokainen tekee yhden asian. Sillä saadaan jo suuria aikaan. Yhden näyttävän tapahtuman aikaansaaminen edellyttää noin 30-50 toimenpidettä eli siis 30-50 jäsentä tekemään yksi asia.

Tehdään yksi asia ja saadaan näkyvää aikaan.

Vuosi 2019 on Kymppi –kerhon eli Kymen Yrittäjät ry:n 80. juhlavuosi. Yrittäjät näkyy tänä vuonna kaikilla kymmenen paikallisyhdistyksen paikkakunnalla. Tehdään näistä tilaisuuksista näkyviä ja kiinnostavia tilaisuuksia.

 

Hannu Lehtinen
Kymen Yrittäjien puheenjohtaja

Hannu Lehtinen

Kymen Yrittäjien puheenjohtaja

Yrittäjä, Illuusio Suunnittelu Oy