Etsi

 

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etusivu

Kymen Yrittäjien maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa palkittiin kymenlaaksolaisia yrittäjiä

Kymen Yrittäjien maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa lauantaina 17.10.2015 Kotkan Konserttitalolla palkittiin menestyksekkäitä kymenlaaksolaisia yrittäjiä. Vuoden Yrittäjäpalkinto myönnettiin Kouvolan Lakritsi Oy:lle toimitusjohtajanaan Timo Nisula. Vuoden Nuoren Yrittäjän palkinnon sai kauneusalan yrittäjä Emilia Marttila Lindo Lifestyle, Kotkan Yrittäjistä.

Juhlassa luovutettiin Suomen Yrittäjien Yrittäjäristin suurristi Kymen Yrittäjien puheenjohtajalle Teppo Sainiolle pitkäjänteisestä työstä yrittäjien edunvalvonnan parissa.

>>> Lue lisää

 

Kymen Yrittäjien ja Puolustusvoimien Kertausharjoituspäivässä saatiin vinkkejä arjen turvallisuuteen

Kymen Yrittäjien ja Puolustusvoimien Kertausharjoituspäivä järjestettiin 9.9.2015. Harjoitukseen osallistui yrittäjiä sekä Kymenlaaksosta että Etelä-Karjalasta. Puolustusvoimien pitämän ajankohtaisinfon jälkeen yrittäjät saivat vinkkejä kyberturvallisuuden ylläpitoon. Lounaan jälkeen yrittäjät pääsivät kertaamaan ensiaputaitojaan Sotilaslääketieteen keskuksen johdolla. Harjoituksen tunnelma oli positiivinen ja yhteishenki hyvä.

>>> Lue lisää

[[{"fid":"22777","view_mode":"wysiwyg","type":"media"}]]

 

Pk-yritysbarometri: Pk-yritysten suhdannenäkymät nyt varovaisen myönteiset

Suomen Yrittäjien, Finnveran sekä työ- ja elinkeinoministeriön toteuttamassa syksyn Pk-yritysbarometrissa pienten ja keskisuurten yritysten odotukset ovat varovaisen positiivisia. Reilu neljäsosa pk-yrityksistä arvioi suhdanteiden paranevan kuluvan vuoden aikana ja yli puolet arvioi niiden pysyvän ennallaan.

Henkilökunnasta uskotaan pystyttävän pitämään kiinni talouden tilanteesta huolimatta. Pk-yritykset pyrkivät säilyttämään nykyiset työpaikat, mutta uusien suhteen ollaan varauksellisia erityisesti Kymenlaaksossa.  

>>> Lue lisää

 

Aluejärjestön viestinnästä

YrittäjäInfo ilmestyy vuonna 2015 kuusi kertaa verkkojulkaisuna ja on jäsenten luettavissa yrittäjäjärjestön sivuilla jäsentunnuksella. Lehden voi tarvittaessa pyytää aluejärjestöltä paperisena versiona.

Yhteystietomuutokset ja YrittäjäInfo paperisena: /
p. 0440 944 486.

Aluejärjestö julkaisee jäsenilleen uutiskirjettä, joka välitetään säännöllisesti sähköpostitse. Tiedotuksen tavoittavuuden kannalta on tärkeää, että sähköpostiosoitteisto jäsenrekisterissä on ajan tasalla.