Jäsenyrittäjien oma kauppa- ja verkostoitumispaikka!

Kymen Yrittäjien alueen jäsenet voivat ilmoittaa tällä sivulla maksuttomasti tarjoamistaan eduistaan, palveluistaan ja tarjouksistaan muille jäsenille ja samalla mainostaa omaa yritystoimintaa. Jäsenien oma kauppa- ja verkostoitumispaikka on rahanarvoinen jäsenetu!

Jätä ilmoituksesi tämän lomakkeen kautta. Ilmoituksien ehdot löydät sivun alareunasta sekä lomakkeen kautta.
 

Ilmoituksia: (ilmoitusta klikkaamalla ohjaudut tarjoavan yrityksen kotisivuille)


Ilmoituksen ehdot:
• Ilmoituksen voi jättää vain Kymen Yrittäjien paikallisyhdistyksen jäsenyritys.
• Ilmoituksen jättäminen on maksutonta.
• Ilmoituksen tulee sisältää varsinainen etu/tarjous jäseneltä jäsenelle (pelkkiä yleismainoksia ei julkaista).
• Ilmoituksen jättäjä vastaa tarjoamansa edun sisällöstä sekä käyttöehdoista.
• Ilmoitukset ovat yleisesti kaikkien luettavissa.
• Kaikki ilmoitusten tiedot julkaistaan sellaisina, kuin ilmoittaja on ne lähettänyt. Tietoja ei tarkisteta, joten Kymen Yrittäjät ry ei vastaa ilmoitusten tietojen sisällöstä eikä oikeellisuudesta.
• Kaupankäynnissä on noudatettava hyviä kauppatapoja. Kymen Yrittäjät ry:llä on oikeus poistaa epäasialliset ja laittomat ilmoitukset.

Mikäli haluat liittää etuusi/tarjoukseesi kuvan tai logon, pyydämme lähettämään sen erikseen sähköpostitse osoitteeseen, tuula.makkonen(at)yrittajat.fi.

Ilmoituksen voimassaoloaika/poistaminen/uudistaminen:
Jättämäsi ilmoitus on näkyvissä näillä sivuilla ilmoittamasi voimassaoloajan. Lomakkeen kautta jätetyt ilmoitukset julkaistaan kahden arkipäivän kuluessa lomakkeen vastaanottamisesta. Mikäli haluat tehdä ilmoitukseen muutoksia tai poistaa sen, ota yhteyttä Kymen Yrittäjien toimistoon, Tuula Makkonen, puh. 044 0124190 tai tuula.makkonen(at)yrittajat.fi.