Etsi

 

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

KLARISSA auttaa kriisin yli ja sen jälkeenkin

Koronakriisin aikana moni yritys on ollut uuden tilanteen edessä. Yrityksen toimenkuva on muuttunut tai henkilöstöä on jouduttu sanomaan irti. Kaikkia muutoksia ei ehkä ole vielä edes tehty, vaan ne ovat vasta edessä. Ja moni miettii sitä, miten tästä päästään yli ja millä keinoilla. KLARISSA on kotkalainen yritys, joka auttaa näissä asioissa. Toimenkuva on liikkeenjohdon konsultointi.

Mikä ihmeen liikkeenjohdon konsultti?
Kuulostaa mystiseltä ja hienolta. Termi on lähinnä tuttu Jari Sarasvuon ja erilaisten TYKY-päivien luennoista. Se on hämmästyttänyt monia jo vuosia ja hämmästyttää varmaan vielä pitkään. Monella voi olla käsitys, että nämä konsultit puhuvat paljon, nostavat vain isoa palkkaa ja neuvovat niissä asioissa, jotka johdon pitäisi ihan itse osata ja tietää. Onko asia näin? Ei aivan.
     - Konsultti auttaa yrityksen johtoa oivaltamaan juuri niitä asioita, joissa se ei ole ehtinyt pysähtymään ja miettimään. Yrityksellä saattaa olla asioita, joihin tarvitaan uusia näkökulmia, koska ne ovat liian lähellä. Näissä asioissa konsultti auttaa kyseenalaistamalla vanhoja toimintatapoja ja esittämällä uusia ideoita.  Vähän niin kuin sparraamalla yrittäjää, kertoo yrittäjä Anneli Hulkko.
     - Konsultit eivät siis aina ole niitä ikäviä ihmisiä, jotka tekevät isoja muutoksia ja rahastavat. Ja konsultointi ei aina tarkoita isoja muutoksia. Olemme auttamassa yrittäjää ja yritystä.

Pitkä ja vankka kokemus
Yrityksen takana on yrittäjä Anneli Hulkko, jolle on kertynyt monen vuoden kokemusta ja ammattitaitoa erilaisista projekteista ja konsultin töistä.
     - Olen ollut 2000-luvulla olen projektipäällikkönä ja vastannut niin pienten kuin isojenkin ohjelmistoprojektien toimituksesta asiakkaille. Nämä tehtävät ovat olleet kokonaisvaltaisia vastuita, joissa työni elinkaari alkoi myyntiprosessissa mukana olemisesta ja loppui projektin jälkihoitoon asiakkaalle.

Muutoshallintaa yrityksen toimintaan
Korona on saattanut vaikuttaa monen yrittäjän ja yrityksen toimintaan. Muutosten tuulet puhaltavat ja isojakin ratkaisuja pitäisi tehdä, mutta ei tiedetä mitä ja miten. Mikäli PK-yrityksillä on tarvetta muuttaa toimintatapoja ja sisäisiä prosesseja erilaisista syistä yrityksen elinkaaren aikana, on Anneli valmis auttamaan siinä.
     - Näihin tarpeisiin tarjoan erilaisia toimintamalleja, joilla tehostetaan yritystoimintaa ja toimitusprosesseja. Erilaiset muutosvalmennus-caset riippuvat yrityksen tarpeista. Esimerkiksi voimme pitää parin tunnin motivointitilaisuuden tai pidempiaikaisen koulutuksen, jossa uudet toimintatavat viedään käytäntöön osana yrityksen muutoshallintaa ja uusiutumisstrategiaa.
     - Ota Anneli kärpäseksi kattoon tunniksi johtoryhmään, saat kolme vinkkiä mitä seuraavaksi.

Isojen kokonaisvaltaisten projektien läpivienti
KLARISSA tarjoaa myös rautaista ammattitaitoa erilaisiin toimitusprojekteihin.
     - Esimerkiksi voin toimia projektipäällikkönä ja avustan kilpailutusprosesseissa, yhteydenpidossa toimittajaan ennen varsinaista urakan alkamista. Olemme mukana projektin toteutusvaiheessa asiakkaan edustajana, urakan jälkeisissä hyväksymisprosessissa ja mahdollisissa reklamaatioissa. Apua on saatavilla moneen asiaan. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä!

 

KLARISSA – kasvussa mukana
https://www.klarissa.fi/
044 914 5074

Yrittäjä: Anneli Hulkko